reclama autocenter

Echipa masculină de oină a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Roman s-a situat pe locul întâi la faza națională a Olimpiadei Sportului Școlar (licee), desfășurată între 9 și 12 mai, la Sibiu. Este pentru a opta oară la rând când elevii profesorului Ioan Popa cuceresc cununa de lauri. Ei au câștigat toate meciurile, cel mai strâns rezultat înregistrându-l cu reprezentativa județului Dolj, 8-5, echipă care s-a clasat pe locul al doilea.

„Au participat 7 echipe, deoarece zona de sud-est n-a avut reprezentantă. S-a jucat după sistemul fiecare cu fiecare și ne-am impus în toate meciurile cu scoruri concludente, excepție făcând cel cu Doljul. Pe locul al treilea s-a situat echipa din Arad”, a declarat prof. Ioan Popa, antrenorul olimpicilor romașcani.

La Sibiu, echipa din orașul de la malul Moldovei a fost alcătuită din 14 jucători: 11 titulari și 3 rezerve. Ei fac parte și din lotul de baseball al liceului.

„Și-au dorit să câștige și s-au comportat exemplar. De când participăm la Olimpiada Națională a Sportului Școlar am pierdut un singur joc. Suntem foarte respectați, pentru că am impus un standard de joc înalt și există totuși și o diferență evidentă de valoare între noi și ceilalți”, a mai spus prof. Ioan Popa. (A. MOISE)

Articolul precedentInfo și „Dimitrie Leonida”, centre speciale de înscriere
Articolul următorRecital de arii şi lieduri la Biblioteca „Kirileanu”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.