0:00

O familie din localitatea Bălănești, comuna Bârgăuani, a rămas fără acoperiș deasupra capului după ce imobilul în care locuia a fost distrus de un puternic incendiu.

Locuință transformată în scrum de un scurtcircuit, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEvenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112 în dimineța de 2 aprilie, iar la locul indicat de apelant au plecat militarii din cadrul Detașamentelor de pompieri Piatra Neamț și Roman, forțele profesioniste fiind sprijinite de voluntarii de la SVSU Bârgăuani.

Locuință transformată în scrum de un scurtcircuit, ZCH NEWS - sursa ta de informații”La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flăcără deschisă si degajare mare de fum la acoperișul unei case și la o anexă gospodărescă (bucătărie de vară), cu posibilitatea propagării la alte construcții din vecinătate”, a anunțat ISU Neamț.

Locuință transformată în scrum de un scurtcircuit, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFocul a mistuit acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 200 mp, bunurile din interiorul anexei gospodărești, mobilă, materiale textile și obiecte de uz casnic, precum și acoperișul pe o suprafață de 8 mp. Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a incendiului. Din fericire incidentul nu s-a soldat cu victime, dar pagubele materiale sunt considerabile. (G.S.; FOTO: ISU Neamț)

Articolul precedentL4 Speranţa Răuceşti a „dat lovitura” pe terenul Voinţei Ion Creangă
Articolul următorȘtire actualizată. Foto. Accident spectaculos la Pipirig, o mașină s-a dat peste cap
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.