0:00

Absolvenţii de gimnaziu, care nu au prins un loc la liceu în prima etapă de admitere, se pot înscrie în cea de-a doua etapă, pe locurile rămase neocupate. Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Neamț a dat publicității lista cu cele 669 de locuri rămase libere la licee, învățământ profesional și dual. Sunt 340 de locuri la liceu, 328 la învățământul profesional și a mai rămas un singur loc la clasa de învățământ dual, care s-a format, în premieră, la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” Piatra Neamț.

LISTE 669 de locuri rămase libere la liceele nemțene, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Noi sperăm ca măcar jumătate din locurile rămase libere să fie ocupate. Mai sunt elevi care trebuie să-și definitiveze situația cu corigențele, poate mai vin alții din alte județe și astfel să reușim să ocupăm cât mai multe locuri la etapa a doua de admitere. Să nu uităm că populația școlară a scăzut foarte mult în ultimii ani”, a declarat prof. Ioan Milea, președintele Comisiei Județene de Admitere Neamț.

Înscrierea candidaților care susțin probe de aptitudini se face până la data de 4 septembrie, la sediul unității de învățământ pentru care optează. Perioada în care se primesc cererile de înscriere este 4-7 septembrie, iar pe 8 septembrie are loc repartizarea absolvenţilor.

Listele oferite de ISJ Neamţ: liceu, învăţământ profesional, învăţământ dual. (Ana MOISE)

Articolul precedentFOTO Giratoriul Nord, primul pas
Articolul următor„Nu te cunosc, nu te primesc” sau cum să vă feriţi de hoţi!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.