artes concert craciunLista de concerte şi manifestări dedicate Sărbătorilor de iarnă devine din ce în ce mai bogată.

Duminică, 13 decembrie, cu începere de la ora 17:00, în sala de concerte “Theodor Macarie” a Liceului de Arte “Victor Brauner” Piatra Neamţ are loc recitalul cameral al cvartetului “Artes” al Universităţii de Arte “George Enescu” Iaşi.

Participă Sara Stroici (vioară I), Raluca Dobre (vioara a II-a), Luminiţa Ciobanu (violă), Alexandra Mihai (violoncel).

În program, sunt cuprinse lucrări de: Corelli, Mozart, Haydn şi Martin. Intrarea este liberă.

saeculare concert craciunPe 20 decembrie 2015, de la ora 18:00, în sala “Calistrat Hogaş” a Consiliului Judeţean Neamţ, va avea loc concertul extraordinar de Crăciun al Filarmonicii “Mihail Jora” din Bacău.

Participă dirijorul Robert Gutter (SUA) şi soprana Diana Bucur.

În program, sunt cuprinse lucrări de: Bernstein, Gershwin, Rodgers, Loewe, Strauss, Lehar, Şostakovici.

Manifestarea este organizată de Consiliul Judeţean Neamţ, Primăria şi Consiliul Local Piatra Neamţ şi Centrul pentru Cultură şi Arte “Carmen Saeculare”, iar accesul se face pe bază de invitaţie.

Alte trei manifestări de acest gen atrag atenţia.

Astăzi, 9 decembrie, de la ora 18:00, în sala “Calistrat Hogaş” a Consiliului Judeţean Neamţ, are loc manifestarea DESCHIDE-NE, GAZDĂ, POARTA!, susţinută de Ansamblul Folcloric “Floricică de la Munte” şi Ansamblul de muzică tradiţională “Icoane Moldave”.

Pe data de 12 decembrie, de la ora 13:00, în aceeaşi sală a CJ Neamţ, are loc spectacolul MAGIA CRĂCIUNULUI, susţinut de elevi ai Şcolii Populare de Arte Piatra Neamţ şi ai Clubului Academia Piticilor.

De asemenea, pe 18 decembrie, de la ora 17:00, tot în sala “Calistrat Hogaş” a Consiliului Judeţean Neamţ, este programată manifestarea POVESTEA FULGILOR DE NEA, susţinută de elevi ai Şcolii Populare de Arte Piatra Neamţ şi ai Palatului Copiilor Piatra Neamţ. (ZCH NEWS)

Articolul precedentFC Ceahlăul: Continuă disponibilizările! Rămân doar juniorii!
Articolul următorTÂRGU NEAMŢ: Angajări la Spitalul “Sf. Dimitrie”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.