0:00

50 dintre cei 336 de candidați, care solicită gradații de merit în județul Neamț, provin din rândul inspectorilor școlari sau al directorilor și directorilor adjuncți.

Lista cu cei 50 de inspectori și directori care vor gradații de merit, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Nu este un număr mare, dar nici mic. Ce este interesant este altceva și anume modul cum s-au orientat ei, ca personal de conducere sau ca profesori. Dar, conform legii, au tot dreptul. Fiecare și-a analizat șansa pe care o are”, a declarat prof. Viorel Stan, inspectorul școlar general al ISJ Neamț.

Lista cu cei 50 de inspectori și directori care vor gradații de merit, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe partea de îndrumare și control sunt 13 dosare depuse de inspectorii Cristinel Secară (fizică), Rodica Ciuchi (discipline tehnice), Florin Victor Dimon (învățământul primar), Rodica Vădeanu (învățământul preșcolar), Gabriela Banu (fost inspector școlar general adjunct) și directorii Gabriela Samson (Liceul Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad” Horia), Viorel Ciurlea (Palatul Copiilor Piatra Neamț), Dan Zaharia (Liceul Tehnologic „Vasile Sav” Roman), Elisabeta Grămadă (Liceul Tehnologic „Ion Creangă” Pipirig), Constantin Roșu (Școala Gimnazială „Ion Creangă” Târgu Neamț), Vasile Amariei (Liceul „Mihail Sadoveanu” Borca), Traian Anton (Școala Gimnazială nr. 1 Răucești) și Daniela Neamțu (Colegiul Național de Informatică Piatra Neamț).

Lista cu cei 50 de inspectori și directori care vor gradații de merit, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe ceilalți 37 de directori și inspectori îi regăsim candidând la categoria personal didactic de predare. Printre ei se află inspectorii școlari generali adjuncți Elena Laiu și Ioan Milea, inspectorul de lb. română Gheorghe Brânzei, inspectorul de educație fizică și sport Magda Melinte și directorii Grigoruță Oniciuc (CN „Petru Rareș”), Constantin Ciprian Neța (Școala nr. 2 Piatra Neamț), Mariana Paleu și Emilia Lupei de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” Piatra Neamț, ca să amintim doar o parte dintre ei.

În acest an, județului Neamț i-au fost alocate 209 gradații de merit, cu 127 mai puține față de numărul de solicitări existente. Afișarea listei cuprinzând punctajele acordate în urma evaluării se va face pe 27 iunie la avizierul IŞJ Neamț. (Ana MOISE)

Articolul precedentACTUALIZARE LIGA A IV-A: Teiul-Speranţa 3-1 şi Bradu-Moldova 6-2
Articolul următorDacă puteţi ajuta, se caută 4 fete plecate de acasă!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. Foarte interesant!!!!
    Ma intreb daca nu cumva aceste gradatii se „dau” in functie de vechimea in munca… sau…. dupa ce anume criterii????
    Cateva nume ne atrag atentia sau…. intentia….. nenea Milea Ioan (politistul) nu are cumva calificativul „Bine” pentru anul scolar 2015-2016??? Cum poate candida?????????????
    Ce a facut Cristi Vatamanu astfel incat sa „merite” gradatia de merit???????
    Cristinel Secara, (…) unde…. totul merge ca pe roate…, asa cum doreste tovarasul Stan….., ….. si….. exemplele pot continua…. insa, noi, ca jurnalisti nu vom dezvalui chiar totul acum….. mai asteptam putin……
    … Vai…., sa nu-l uitam si pe Gigioaka….. Gigi Branzei pentru necunascatori….. il dottore!!!!!
    Bravo baieti!!!!
    Tot asa inainte cu partidul!…..

  2. Zic și eu interesant! Dacă ești într-o funcție de îndrumare și control, de ce nu candidezi pentru gradație acolo unde trebuie? Și pălmașii de la catedră care nu au norocul să predea la ditamai colegiul, ci într-o școală din mediul rural, fără perspective. Poate depune un efort uriaș să facă un elev să scrie, să citească, să-l convingă în fiecare zi de rostul învățăturii, dar ce să vezi, nu poți să te înscrii la un astfel de concurs. Exemple de motive: nu valorează prea mult munca la clasă, sunt ,,abonați” la gradație de ani de zile în Neamț și, mai ales nu cunoști pe cine trebuie etc.
    Adevărul e dincolo de cuvinte. Trebuie doar probat…

Comentariile sunt închise.