Primăria comunei Agapia se confruntă, în ultima perioadă, cu un deficit de personal, mai ales că, în curând două angajate vor intra în concediu de maternitate. Primarul Neculai Nastasă e decis ca în perioada următoare să scoată la concurs două posturi, unul de consilier asistent din cadrul Serviciului de achiziții publice (Compartimentul de investiții) și unul de inspector asistent din cadrul Serviciului de taxe și impozite.

Lipsă de personal la Primăria Agapia, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎntr-adevăr avem nevoie de personal, de aceea în perioada următoare va fi publicat și anunțul oficial la concursul pentru cele două posturi, cu data depunerii dosarelor de înscriere, actele necesare și cerințele fișei postului. De altfel, și organigrama ne permite să mai facem angajări pentru că avem multe posturi neocupate încă. Dar am preferat ca la final de an să nu avem datorii și ne-am descurcat bine până acum. Însă în cazul de față chiar vom avea nevoie de cele două posturi pe care le vom și scoate la concurs. Asta pentru că două angajate vor intra în concediu în luna august respectiv septembrie și trebuie să mă pregătesc din timp pentru a avea oameni pe aceste posturi”, ne-a declarat primarul Neculai Nastasă.

C.T.S

Articolul precedentExamene naționale: absolvenții de a VIII-a susțin proba scrisă la română, absolvenții de liceu ultima probă orală
Articolul următorSubiecte română la evaluarea națională: Texte din „Toate pânzele sus” și „Frânturi din viața lui Delavrancea”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.