csm-ceahlaul-olimpia-grintiesACTUALIZARE: CSM Ceahlăul şi-a continuat parcursul perfect din seria a II-a a Ligii a V-a la fotbal şi după disputarea etapei a opta. Pietrenii au dispus cu 2-0 (1-0), în deplasare, de Energia Pângăraţi şi au obţinut al şaptelea succes consecutiv. (A. MOISE)

******

ŞTIRE INIŢIALĂ: CSM Ceahlăul Piatra Neamţ vrea să-şi păstreze “imaculate” rubricile egaluri şi înfrângeri din clasament şi după disputarea jocului de duminică, 30 octombrie, când evoluează în deplasare cu Energia Pângăraţi, ocupanta locului al patrulea în topul judeţean. Partida a început la ora 11:00 şi contează pentru penultima etapă a turului Ligii a V-a fotbalistice.

“Sperăm să continuăm seria de jocuri fără înfrângere. Tratăm şi acest meci cu multă seriozitate, cu încredere că vom repurta un nou succes concludent. Întâlnim o echipă care are în componenţă jucători tineri. Suntem siguri că şi ei vor aborda jocul cu multă determinare şi vor încerca să demonstreze că au valoare”, a declarat profesorul Toader Şteţ, antrenorul principal al liderei ierarhiei seriei a doua.

La ultima şedinţă de Consiliu Local, parteneriatul propus între municipiul Piatra Neamţ şi Asociaţia Club Sportiv Municipal Ceahlăul pentru asigurarea accesului liber, fără cost, la terenul de antrenament, cel oficial şi vestiarele stadionului pietrean nu a fost aprobat nici de această dată de consilierii locali. Toader Şteţ spune că decizia este o piedică pusă fotbalului din oraş.

“Este obligatoriu dacă mai vrem să avem fotbal în Piatra Neamţ să fie o echipă de seniori, fie ea şi în Liga a V-a. Trebuie să ne gândim că sunt echipele de copii, de juniori care trebuie să aibă continuitate în următorul eşalon. Toată lumea are de pierdut, pentru că foarte mulţi tineri talentaţi vor pleca de la no”. (A. MOISE; FOTO: G. CRĂCANĂ)