LIGA A V-A: CSM Ceahlăul, victorie dificilă pe ploaie, la Dochia, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFotbal în noroi. Nici nu se putea altfel, pentru că ploaia torenţială şi-a făcut de cap în judeţ încă de aseară. Fotbaliştii de la CSM Ceahlăul au început cu stângul partida de la Voinţa Dochia, primind gol chiar în primul minut dintr-o lovitură de la 11 metri. „Redresarea” în jocul pietrenilor a apărut în minutul 37, când Apostol a egalat. Pe finalul primei reprize, Zaharia a adus oarecum tihna în rândul colegiilor înscriind pentru 2-1. În partea a doua, CSM Ceahlăul a mai punctat de două ori prin căpitanul Apostol şi prin Mateiciuc şi a obţinut a cincea victorie consecutivă.

„Am băgat mâinile în buzunar să mă încălzesc însă şi acolo am dat peste apă. A fost groaznic din punct de vedere al vremii. O echipă care încearcă să construiască are şanse minime de reuşită. Însă victoria rămâne victorie şi mă bucur că jucătorii au înţeles că orice succes cere sacrificii”, a afirmat prof. Toader Şteţ, antrenorul principal de la CSM Ceahlăul.

CSM Ceahlăul: Gheraru-Catrinoi, Smău, Rotaru, Albu, Copoţ-Barb, Pintilie, Apostol, Lupei, Mateiciuc, Zaharia. Au mai intrat în repriza a doua: Robert Vasile, Butunoi, Arghir, Roşu. În etapa viitoare, de pe 23 octombrie, CSM Ceahlăul primeşte vizita Olimpiei Grinţieş, una dintre echipele bune ale seriei a II-a. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentSe-ntâmplă în Neamţ: Salvată de poliţie din „ghearele” soţului!
Articolul următorLIGA A II-A: FC Braşov – Foresta Suceava 2-1 (2-1) * REZULTATE COMPLETE * CLASAMENT
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.