LIGA A V-A: 16-0, dar cu jucători eliminaţi * Ce mai doreşte AJF Neamţ de la echipele din judeţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiChiar încheiat cu scorul de 16-0, meciul dintre CSM Ceahlăul Piatra Neamţ şi Zorile Urecheni a fost departe de a fi unul liniştit. Ambele echipe au avut câte un protagonist eliminat, greşeala sancţionată fiind, conform Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ, aceeaşi – “jucarea mingiei cu mâna în afara suprafeţei de pedeapsă şi oprirea unei situaţii iminente de gol”.

“Jucătorul Chiruţă Eduard, de la CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, a fost eliminat din joc în minutul 63 (…) se suspendă o etapă” şi “Jucătorul Samson Gheorghe, de la Zorile Urecheni, a fost eliminat din joc în minutul 38 (…) se suspendă o etapă”.

O amendă de 30 de lei a “recepţionat” şi Energia Pângăraţi “pentru primirea a 4 cartonaşe galbene într-un joc”.

Ca şi cu alte prilejuri, Siretul Doljeşti şi Voinţa Bozieni au fost atenţionate “să pună la dispoziţia arbitrilor un vestiar pentru echipare şi dezechipare”. În plus, Siretul ar trebui “să monteze bănci pentru rezerve atât pentru echipa gazdă, cât şi pentru echipa oaspete”.

AJF Neamţ mai “atenţionează toate echipele de Liga 4 şi Liga 5, care au datorii financiare (facturi neachitate) către această instituţie, că nu vor fi programate la jocuri începând cu data 23.10.2016 şi vor pierde respectivele partide cu 0-3”. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentLIGA A IV-A: Pumni în cap şi peste faţă la derby-ul Borca – Poiana Teiului
Articolul următorAdmişi şi respinşi la concursurile pentru directori
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.