LIGA A IV-A: Speranța Răucești dă piept cu lidera, ZCH NEWS - sursa ta de informații
SPERANŢA RĂUCEŞTI

Fotbaliștii de la Speranța Răucești (locul VI, 27 puncte) susțin duminică, 19 martie, de la ora 11:00, primul meci din returul campionatului, deoarece etapa trecută nu au jucat întrucât Tineretul Cândești s-a retras din competiție. Adversară este tocmai lidera Teiul Poiana Teiului (42 puncte). Constantin Chiriac, organizatorul de competiții al Speranței, estimează un joc foarte dificil și „pentru noi și pentru ei, deoarece ambele echipe s-au întărit. Pronostic: 1X2. Ne dorim o victorie ca să prindem play-off-ul. Am adus 6 jucători printre care Cotună, de la CSM Ceahlăul, venit sub formă de împrumut. Ceilalți sunt din zona Iașiului. Printre cei mai buni se numără fotbalistul Botezatu, care a jucat în Turcia, în Liga a III-a. Înainte de a pleca în Turcia a evoluat la Știința Miroslava. Botezatu este una dintre cele mai bune achiziții făcute la nivelul județului. Cei drept am și pierdut trei jucători: Bordeianu, Avram și Spiridon, care s-au dus la Cimentul Bicaz. Eu zic că echipa a crescut în valoare dar vom vedea duminică”. În tur, cei de la Poiana Teiului s-au impus la limită, scor 1-0 (0-0).

LIGA A IV-A: Speranța Răucești dă piept cu lidera, ZCH NEWS - sursa ta de informații
BRADUL ROZNOV

După ce în prima etapă a pierdut cu 1-2, acasă, cu Moldova Cordun, Bradul Roznov (locul IV, 28 puncte) are meci duminică, 19 martie, de la ora 11:00, la CS Steel-Man Târgu Neamț (locul XI, 12 puncte). Președintele roznovenilor Vasile Bălașa vrea ca echipa să iasă învingătoare în toate meciurile în acest retur. „Nu-i mare performanță în Liga a IV-a, dar noi vrem să câștigăm. Avem 4 jucători aduși acum de la juniori Ceahlăului. Cel puțin un meci egal ne dorim să facem dacă nu putem câștiga. Deocamdată cu ce avem stăm destul de bine în clasament. În Liga a IV-a este foarte greu, stăm prost cu banii, sponsori nu sunt. De când am preluat echipa în 1993 sunt foarte puțini cei care ne sunt alături. Numai când sunt alegeri din 4 în 4 ani ne mai bagă și pe noi cineva în seamă. Primăria ne dă bani pentru transport și utilități la stadion. Cheltuielile se ridică la 500 de euro pe etapă”. În tur, Bradul s-a impus cu 3-0 (2-0).

Etapa a XVII-a mai cuprinde meciurile: Unirea Tămăşeni-Vulturul Costişa, Voinţa Ion Creangă-Voinţa Dobreni, Zimbrul Vânători Neamţ-Cimentul Bicaz. LPS Piatra Neamţ, Moldova Cordun şi Bradul Borca au etapă liberă, deoarece adversarele programate s-au retras. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)

Articolul precedent„Petrică și Bufnița” pe simeze la Piatra Neamț
Articolul următorÎntâlnire cu Ana Blandiana la Teatrul Tineretului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.