pietricica turism

u cluj ceahlaul 2015Cele două formaţii au încercat din răsputeri să uite că e ultimul loc meci în Liga I şi să joace deschis, pe cartea atacului. Din păcate, ecoul tribunelor goale de pe „Cluj Arena” a amplificat şi mai mult senzaţia de partidă jucată degeaba. Ceppelini (41) şi Morar (87) au au marcat pentru gazde. După meci cele două formaţii au intrat împreună în „zodia” incertitudinii, ambele fiind în pragul falimentului. După meciul de la Cluj, Gelu Crăcană, ofiţerul de presă al Ceahlăului şi-a anunţat demisia, după 22 de ani de muncă în folosul şi pentru promovarea imaginii echipei.

„Cu lacrimi în ochi îmi dau demisia, după 22 de ani de muncă. Hai Ceahlăul!”, a scris oficialul Ceahlăului redacţiilor din întreaga ţară.

“U” Cluj: Veselovsky – Jovanovic, Neag, Skvorc, Ciupe – Lungu, Munteanu – Ceppelini, Mengolo, Viveiros – Morar
Rezerve: Dolha, Calcan, Lemnaru, Cristocea, Achim, Popescu, Butean
Antrenor: Adrian Falub

Ceahlăul: Barna – Markovic, Buden, Gorea, Kneif – Gheorghiu, Tăbăcariu, Nagy – Balint, Căruţă, Chitoşcă
Rezerve: Jovic, Mateciuc, Drăghiceanu, Călin, Rodrigues
Antrenor: Vanja Radinovic. (Mihai STOIAN)

1 COMENTARIU

  1. Ne revedem dupa cum am promis la sfarsitul campionatului. Cu ceva emotii, pronosticul meu a fost indeplinit, locul 18 la distanta de 5 pct. de locul 17 si 14 pct. de salvare! Trebuie apreciata performanta uluitoare de a realiza baremul de 25 pct. in care nu credeam cu acest lot de Liga a III-a! Asadar, avem oficial cel mai slab sezon din istoria de aproape 100 de ani a clubului, ceea ce era de asteptat. Observ ca acum are loc o penibila batalie intre 2 clanuri mafiote la nivelul conduerii clubului: Mestecaneanu et co vs Massone et co. Oricine va ramane, daca nu vor achita datoriile imense si nu vor baga bani seriosi, se vor lupta sa se salveze de la retrogradare in Liga a III-a cu sanse mari la o noua retrogradare! Dupa cum am mai spus, singurul lucru decent, onorabil, moral in situatia asta ar fi DESFIINTAREA ECHIPEI pana la ivirea unui inverstitor serios care s-o ia de la 0 din Liga a IV-a! In ultimii 10 ani am avut un circ penibil numit fotbal la Ceahlaul Piatra Neamt, STOP, AJUNGE! Si apropos de Mestecaneanu et co…DNA-ul ce mai asteapta? PE EI PE MAMA LOR!!!

Comments are closed.