0:00

LIGA I: Frustrare la FC Ceahlăul, după egalul cu „găzarii” GALERIE FOTO, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMijlocaşul Daniel Stana, autorul golului Ceahlăului din partida cu Petrolul Ploieşti, încheiată la egalitate, scor 1-1, este de părere că echipa pietreană a pierdut două puncte din cauza faptul că formaţia antrenată de Vanja Radinovic este alcătuită în majoritate din fotbalişti tineri, fără experienţă.

Stana spune că Ceahlăul nu trebuie să renunţe la luptă câtă vreme mai sunt multe puncte puse în joc.

Fotbalul te pedepsește și se ajunge la un astfel de final. Noi sperăm până în ultima clipă, atât timp cât sunt puncte în joc. Azi nu a fost să fie și mergem mai departe. Avem o echipă formată din jucători tineri, în majoritate, neexperimentaţi. L-am primit bine pe Vanja Radinovic. Nu știu cât a apucat să schimbe. E o schimbare, dar țin să menționez că și cu Ze Maria echipa juca bine. Cred că orice antrenor care a trecut pe la Piatra Neamț a încercat să-și facă treaba. Noi suntem aici să ne pregătim și să jucăm fotbal”, a declarat Stana, după jocul cu Petrolul.

LIGA I: Frustrare la FC Ceahlăul, după egalul cu „găzarii” GALERIE FOTO, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Vanja RADINOVIC

Antrenorul Vanja Radinovic s-a declarat şi el nemulţumit după egalul cu Petrolul Ploieşti, din etapa a a 28-a a Ligii I.

„Cred că a fost un meci bun. Am arătat calitate în jocul nostru, dar nu sunt deloc mulțumit, fiindcă am pierdut două puncte pe final. Trebuie să fiu onest și spun că Petrolul a fost mai bună pe final. Cred că rezultatul este echitabil. Înaintea golului egalizator am mai avut ocazii, dar într-un meci de fotbal se poate întâmpla și să iei gol în ultimele minute. Am încercat să acționez mai mult pe partea tactică și asta cred că s-a văzut. Mai sunt câteva meciuri și sunt optimist. Mereu încerc să găsesc cele mai bune soluții. Mai avem ceva șanse, dar e rău că depindem de rezultatele indirecte”, a declarat Vanja Radinovic, la finalul meciului. (Mihai STOIAN FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

LIGA I: Frustrare la FC Ceahlăul, după egalul cu „găzarii” GALERIE FOTO, ZCH NEWS - sursa ta de informații
SIALMAS
LIGA I: Frustrare la FC Ceahlăul, după egalul cu „găzarii” GALERIE FOTO, ZCH NEWS - sursa ta de informații
ŞTEFĂNESCU (la balon)
Articolul precedentNEAMŢ: Elevi premiaţi de Inspectoratul de Muncă
Articolul următorBACĂU: 40.000 de ţigări de contrabandă descoperite de poliţişti
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.