pietricica turism
serbarile zapezii

ceahlaul sediu administrativ 01Ceahlăul şi Rapid se întâlnesc în ultima partidă a etapei a 31-a, la Piatra Neamţ, într-un meci în care doar giuleştenii mai au şanse matematice să evite retrogradarea. În tabăra Ceahlăului s-a instaurat din nou o stare de incertitudine, iar antrenorul Vanja Radinovic a vrut să plece de pe banca tehnică a echipei pietrene. Doar cuvântul acţionarului principal Angelo Massone l-a convins să rămână la echipa pietreană, care e pe punctul de a se destrăma în vară, după finalul campionatului.

Odată cu căpitanul Vlad Achim, mai mulţi jucători se găsesc la final de contract, sau vor forţa Liga Profesionistă de Fotbal să-i declare liberi, din cauză că nu şi-au încasat salariile restante şi nici primele din sezonul trecut. Ultimul dintre jucătorii Ceahlăului care a introdus memoriu la LPF pentru a deveni liber de contract este fundaşul Ichim, cel care fusese trimis la echipa a doua, pentru autogolul marcat în meciul cu Astra.

Andrei Marc, în prezent la Dinamo, a dat clubul pietren în judecată pentru neachitarea restanţelor, cauza fiind amânată de Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF pentru data de 13 mai. La fel a procedat şi Ichim, dar cauza lui se va judeca pe 20 mai. Tot mai mulţi jucători neplătiţi au memoriile pregătite pentru a pleca liberi de contract din vară către alte formaţii. Preşedintele CA, Viorel Măstăcăneanu, susţine că mulţi dintre jucători au oferte, însă clubul riscă să-i piardă gratis, dacă nu-i plăteşte. (Mihai STOIAN)