pietricica turism

Victorioși etapa trecută cu un neverosimil 21-0 administrat grupării Stejarul Țibucani, fotbaliștii de la CSM Ceahlăul Piatra Neamţ joacă, în devans, primul meci în deplasare din returul Ligii a V-a. Ei înfruntă Viitorul Podoleni, penultima clasată, vineri, 31 martie, cu începere de la ora 17:00. În tur, liderii incontestabili ai seriei a II-a s-au impus cu 13-0. Cele două echipe s-au întâlnit și în faza întâi a Cupei României, CSM Ceahlăul ieșind învingătoare tot cu 13-0. Din lotul pregătit de tehnicienii Șteț, Avădanei, Chertic și Anton va lipsi Cătălin Mateeș, accidentat.

Andrei Apostol, liderul pietrenilor, își dorește și de această dată o victorie la scor. “Vom trata meciul cu toată seriozitatea. Scopul nostru este să arătăm pentru ce am muncit 4 luni. Acestea-s testele importante, în deplasare când terenurile sunt în general greu practicabile. Suntem pregătiți bine și vrem să facem scoruri mari“.

La Podoleni, partida este așteptată cu interes de cei care iubesc fotbalul. “Este meciul nostru de debut, pentru că duminica trecută nu am reușit să ne adunăm și nu am mai făcut deplasarea la Flacăra Brusturi. Avem deocamdată 15 jucători în lot, în general cam aceiași și dorim să părăsim penultimul loc al clasamentului. Ne vizitează formația care defilează în campionat și cu siguranță spectatorii vor veni în număr mare. Sperăm să înregistrăm un scor mai mic decât în tur și în Cupa României”, a spus Nicolae Pricope, antrenorul Viitorului Podoleni.

Meciul Vulturul Costişa-Voinţa Ion Creangă, din Liga a IV-a, programat iniţial pentru data de 12 martie, se va desfăşura duminică, 2 aprilie, cu începere de la ora 11:00. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)