0:00

Imediat după desfășurarea primei etape a returului Ligii a IV-a fotbalistice nemțene, lidera Bradul Borca a fost detronată de Teiul Poiana Teiului și asta și datorită meciului mai „accesibil” pe care l-au avut de susținut elevii antrenorului Lucian Cozma cu LPS Piatra Neamț, joc încheiat cu scorul de 12-1 (6-0). Paul Enache, viceprimarul comunei Poiana Teiului, suspendat un an, care este și organizatorul de competiții al noii ocupante a locului întâi, Teiul Poiana Teiului, spune că echipa sa a mai slăbit în puteri față de tur, deoarece trei dintre jucătorii de bază au plecat la echipe din Liga a III-a.

LIGA A IV-A: Cimentul, planuri mari pentru anul viitor! Teiul a ajuns pe locul I!, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Noi, deocamdată, vrem să fim în primele patru echipe. Am merge la baraj dar nu știu dacă am putea să ne înscriem în Liga a III-a în cazul unei accederi în acest eșalon superior. Ar fi costuri pe care nu le-am putea acoperi. De-abia ne chinuim acum cu baremul de 600 de lei pe care trebuie să-l adunăm la fiecare meci”, a precizat Enache.

Cimentul Bicaz, întărită în această iarnă cu jumătate de echipă, a remizat în prima etapă a turului, 0-0, cu fosta lideră Bradul Borca și are planuri mari pentru sezonul următor nu pentru cel în curs de desfășurare. Organizatorul de competiții Cristinel Luca, de la Cimentul Bicaz, a declarat că a fost un meci frumos dominat de fair-play și de multă ambiție.

LIGA A IV-A: Cimentul, planuri mari pentru anul viitor! Teiul a ajuns pe locul I!, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Am adus jucători cu experiență de la echipe care sunt în fața noastră în clasament. Vrem să formăm o echipă competitivă, acesta-i primul obiectiv, și poate campionatul viitor ne vom propune mai mult. Ce am văzut duminică îmi dă speranțe că putem alcătui un grup valoros”, a declarat Luca. Căpitanul echipei de sub baraj este Dragoș Morțun care a evoluat tot meciul contra Bradului Borca. „A jucat foarte bine și sunt foarte mulțumit de experiența și vivacitatea lui„, a mai adăugat Luca. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)

Articolul precedentApă cu presiune redusă marţi la Piatra Neamţ! Pericol de întrerupere totală!
Articolul următorPăreri pro și contra în cazul preotului „retrogradat”, de la biserica din Dochia
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.