0:00

Liderul clanului Capră vrea în libertate, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVasile Capră, trimis în judecată pentru aderare la un grup infracţional organizat, cămătărie, şantaj, şi influenţarea declaraţiilor, liderul clanului ce-i poartă numele nu vrea să execute cei 2 ani şi 3 luni la care a fost condamnat şi continuă să depună contestaţii. De această dată, dosarul său a fost disjuns din cel în care era judecat alături de restul cămătarilor, 19 la număr, în încercarea disperată de a obţine o pedeapsă cu suspendare sau control judiciar. Aflat în închisoare, potrivit DIICOT, Vasile Capră a apelat la ajutorul fratelui său, Dan Capră care se afla încă în libertate pentru a obţine schimbarea declaraţiei uneia dintre victimele sale, martor în proces.

Cercetarea în acest dosar a demonstrat că gruparea condusă de Vasile Capră a terorizat cartierele Văleni I, Văleni II şi Speranţa, cerând taxa de protecţie.

Grupul condus de el dădea și bani cu camătă, cu dobândă de 100%, dar se ocupa și cu tâlhării sau proxenetism.

Pe 15 septembrie, Tribunalul Neamţ urmează să se pronunţe în legătura cu cererea amintită.

Angela Croitoru

Sursă foto: Stiripesurse.ro

Articolul precedentCare este valoarea ajutorului la încălzire și cine va beneficia în iarna 2021
Articolul următorTânăr reţinut pentru că a sedus o fată de 14 ani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Măcar vreo 5 ani țineți-l ascuns….daca 2 nu-i convine. Într-o țară care respectă cetățenii, victimele unor astfel de fapte, un asemenea individ ar fi primit pe puțin 10-15 ani…..

Comentariile sunt închise.