Bursa de studiu Cupio are o valoare de 1.000 lei net lunar și se acordă liceenilor buni la învățătură și care au posibilități materiale reduse.

Elevii cu vârste între 14 și 18 ani din județul Neamț se pot înscrie până la data de 1 iulie 2021, urmând ca ulterior să fie desemnați câștigătorii care vor primi bursa pe tot anul școlar 2021-2022. Pe lângă note bune, elevii care vor să se înscrie trebuie să dovedească implicarea în activități și proiecte extracurriculare sau de voluntariat. Înscrierea se face online pe http://bit.ly/BurseleCupio .

În această sesiune sunt disponibile 9 burse în toată țara și elevii care vor fi selectați vor fi anunțați în data de 30 august, pe site-ul companiei www.cupio.ro . „Bursele sunt oferite pentru anul de studiu 2021/2022 și vor fi acordate în urma unei jurizări, fiind oferite după un minuțios proces de evaluare. Cupio reprezintă atât pentru angajații, cât și pentru clienții noștri, un brand dinamic și inovator, cu valori pe care le transpunem zi de zi în activitățile noastre. Sprijinul comunității poate fi decisiv pentru viitorul copiilor ambițioși, din familii defavorizate și poate face diferența între un talent irosit și un potențial împlinit, în beneficiul întregii societăți. Prin acest program investim în educație și vom susține pe termen lung elevii cu rezultate bune și extrem de motivați să se dezvolte”, a declarat Raluca Ștefănescu, cofondator Cupio.

Cupio este o companie 100% românească, care a devenit în scurt timp unul dintre cele mai importante repere în piața produselor de cosmetice profesionale. Compania are peste 10.000 de produse în portofoliu, 20 magazine, magazinul online www.cupio.ro cu peste 150.000 clienți înregistrați, 11 sub-branduri și peste 130 angajați. Cupio a fost desemnat brandul numărul 1 din România în domeniul manichiurii, conform unei cercetări de piață realizată de compania Market Vector în 2018-2019.

C.I.

Articolul precedentOficial: De astăzi, elevii au la dispoziție fișa de feedback
Articolul următorDin 14 iunie: Cazierul Judiciar se mută la Mall Forum Center