Un tânăr de 17 ani, din Piatra Neamț, elev al unui liceu care pledează pentru o viață sănătoasă, a fost reținut și va fi dus astăzi, 28 februarie, la Tribunalul Neamț, cu propunere de arestare preventivă.

La data de 27 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț au depistat un tânăr de 17 ani, care ar fi desfășurat activități de aprovizionare, consum propriu, dar și de comercializare de droguri de risc”, se arată în comunicatul IPJ Neamț. ”Tânărul a fost condus la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Neamț, pentru a fi audiat. În urma audierii, procurorul DIICOT a luat măsura reținerii acestuia, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, în vederea consumului propriu”.

Liceanul respectiv este consumator de canabis, dar și dealer. El le vindea colegilor lui droguri, cu 60-80 de lei gramul.  În cauză, cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale și tragerii la răspunderea penală a celor implicați. (C.M.)

 

Articolul precedentANM a actualizat avertizările: Cod portocaliu de ger în toată Moldova!
Articolul următorBARAJ L3: CSM Ceahlăul sau Bradu Borca contra Victoria Leţcani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.