0:00

În urma unei altercații, ce a avut loc în fața unui local din Săbăoani, opt persoane, între care și minori, au fost plasate sub control judiciar pentru 60 de zile de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman. Toți au interdicția de a merge la discoteca cu pricina.

Libertate limitată pentru opt scandalagii, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În fapt, la data de 16 iulie a.c., în jurul orei 03:30, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au fost sesizați,  prin apel 112, cu privire la faptul că pe un drum public, din fața unei discoteci, din localitatea Săbăoani are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane”, a anunțat Poliția Neamț.

Libertate limitată pentru opt scandalagii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPentru calmarea spiritelor au intervenit mai multe echipaje de poliție, cei implicați fiind identificați. În urma documentării activitații infracționale a celor implicați și având în vedere pericolul social al faptelor, față de 8 persoane cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Ulterior cu toții au primit cea mai blândă măsură preventivă, controlul judiciar. (G.S.)

Articolul precedentL1 FC Botoşani şi Poli Iaşi au debutat cu înfrângeri în sezonul 2023/2024
Articolul următorFOTO Lucrări pe drumul naţional la Grinţieş, trafic dirijat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.