reclama autocenter

lemne

În seara de 6 iunie (orele 21.30), lucrători din cadrul Postului de Poliție Grințieș l-au depistat în trafic pe C. Nicolae, de 39 ani, din comună, care conducea o autoutilitară, în care se aflau 8,98 mc lemn de esență rășinoase, fără a deține documente de însoțire şi transport. Materialul lemnos nu fusese marcat. Polițiștii au dispus ridicarea în vederea confiscării a întregii mase lemnoase, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu suma de 2.000 lei. Totodată polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea provenienței materialului lemnos (M.C.)

Articolul precedentBig Brother la Târgu Neamț
Articolul următorOrar modificat la Biblioteca judeţeană

2 COMENTARII

 1. politia din Grinties nu isi face datoria !
  prinde cite un amarit care nu plateste taxa de protectie ca sa demonstreze chipurile ca vezi doamne ei sint corecti si la datorie …
  si ca nimic nu le scapa !
  sa se duca jurnalistii de investigatie noaptea la Grinties si sa vada cum trec noaptea remorcile de mare tonaj incarcate cu material lemnos de valoare !
  dumneavoastra dati publicitatii ca ce mare minune sa intimplat , caci Politia a depistat o dubita cu ……citeva lemne de foc….
  domnilor catr iubiti natura si aerul curat de munte nu va intrebati de ce se transporta la greu noaptea si nu ziua cantitati uriase cu remorcile de mare tonaj , daca totul este corect si legal ???

 2. Nu va fie frica noaptea Politia doarme !
  Ziua muncesc pe rupte si noaptea se odihnesc bietii de ei !

Comments are closed.