popoviciu alin

Vestea conform căruia conducerea PDL, prin vocea vicepreședintelui Alin Popoviciu, a decis să-i excludă din formațiune pe Cristian Preda, Theodor Paleologu şi Sever Voinescu, l-a lăsat “rece” pe președintele PDL Roman, Laurențiu Leoreanu. Acesta a zis că nu se simte vizat de intențiile lui Alin Popoviciu și l-a criticat pe vicepreședinte pentru lipsa de “diplomație”. “Și Alin Popoviciu s-a ajuns mare om politic. Cum să dai oameni buni afară, ca Theodor Paleologu, pe care eu îl respect mult?! Dacă se pune domnul Theodor Paleologu cu domnul Alin Popoviciu, acesta din urmă trebuie să fugă în Dealul Mărului să se ascundă. Îi urez domnului Alin Popoviciu mult succes în comunicare, dar mai multă atenție la exprimare”, a spus Laurenţiu Leoreanu. (C.M.)

 

Articolul precedentLiga I cu 15 echipe
Articolul următorCăciula de optimism

3 COMENTARII

 1. A început procesul de întinerire a PRM
  Trimite unui prieten
  Comunicat de Presă

  Avînd în vedere vîrsta înaintată a domnilor Dumitru Badea (74 de ani) şi Gh. Acatrinei (85 de ani), precum şi problemele lor medicale, care îi pun în imposibilitatea de a desfăşura o activitate eficientă – aceştia au fost eliberaţi din funcţiile de preşedinte al Filialei PRM Neamţ şi, respectiv, de preşedinte al Filialei PRM Suceava. În consecinţă, ei nu mai fac parte din Biroul Permanent al partidului. Le mulţumesc, personal, pentru activitatea depusă ca senatori şi le doresc sănătate. În perioada următoare, la cele două filiale judeţene vor fi organizate alegeri, conform Statutului PRM.

  O dată cu aceste măsuri, începe procesul necesar şi firesc de întinerire a PRM – aşa cum, de altfel, ne-o cer membrii şi simpatizanţii formaţiunii noastre, atît din ţară, cît şi din străinătate.

  Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,

  Preşedintele Partidului România Mare,

  Membru al Parlamentului European

  4 iunie 2013

 2. Cred ca domnul Badea putea sa -si mai aduca aportul la ceace spune Vadim,insa tare ma tem sa nu fie legata toata treaba de actiunea inceputa la Hanul Ancutei cu alti potrivnici, mirandu-ma ca dumnealui a mancat o paine bunicica la curtea lui Vadim.-

 3. Nu vad ce legatura are Popoviciu cu treuburile din PRM,asta sa incalcit la dans, PDL-ului ii cade bine cu Vicepresedinti din astia.-

Comments are closed.