0:00

Canotoarea Laura-Mirela Pal (CS Ceahlăul Piatra Neamţ), dublă medaliată la Balcaniada de junioare de la Plovdiv (25-26 august), a dialogat joi, 30 august, cu presa din Piatra Neamţ. Tânăra sportivă a obţinut medalia de aur în proba de patru rame şi cea de argint cu echipajul de 8+1.

„A fost un concurs destul de frumos, am cunoscut oameni noi, ne-am mobilizat destul de bine, am reușit să conducem toată cursa. Ne-am instalat bine din start și am terminat la o diferență de 4 secunde față de celelalte țări”, a declarat Laura-Mirela Pal.

Laura-Mirela Pal (campioană balcanică): „Canotajul nu e un sport doar despre forță, include și finețe”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLaura-Mirela Pal câștigase, pe 12 august, medalia de bronz la Campionatul Mondial de canotaj pentru juniori, care a avut loc la Racice (Cehia), alături de colegele sale din acelaşi echipaj de 8+1 al României.

„Canotajul nu e un sport doar despre forță, include și finețe, trebuie să-ți simți colegii, să știi ce se întâmplă cu barca. Trebuie să simți mișcările, pentru că te uiți în față nu te uiți la brațe, trebuie să te coordonezi din simțuri, nu e ceva foarte ușor”, a punctat tânăra sportivă.

Laura-Mirela Pal îşi propune pentru 2019 obţinerea titlului de campioană mondială. (A.H.; FOTO: Federaţia Română de Canotaj)

Articolul precedentPompierii nemțeni, voluntari pe biciclete la Masa Critică
Articolul următorLocuri de muncă pentru bugetari: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.