0:00

Șase copii din familii necăjite, din comuna Poienari, au avut parte, ieri, 17 mai, de un gest venit de la preotul satului și bibliotecara din comună. Părintele paroh Gabriel Adrian împreună cu Zâna Dascălu de la Biblioteca comunală „Profesor Alexandru Ionescu” au mers acasă la aceste familii și le-au oferit 5 calculatoare și o tabletă complet echipate. Copiii, din familii numeroase, ce trăiesc în condiții modeste, nu aveau nici telefoane, așa că sprijinul neașteptat le este de folos pentru școala online.

„Deși pare greu de crezut, în anul 2020, mai există copii care nu dispun de un calculator, laptop sau telefon inteligent prin intermediul cărora să poată accesa platforme on-line de educație!”, a scris pe pagina sa de socializare preotul Gabriel Adrian Andrei, de la biserica „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” din satul Poienița, care aparține Protopopiatului Roman.

(C.I.)

Articolul precedentVânători-Neamţ: S-a răsturnat cu maşina după ce a tamponat două maşini parcate
Articolul următorGuvernul a aprobat hotărâre de instituire a stării de alertă! A intrat în vigoare legea stării de alertă!