reclama autocenter

Afis LALA LOVE FOREVER

* spectacolul are loc pe 24 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 19.30

Trupa LaLa Band pregătește pentru luna septembrie un miniturneu în premieră: „LaLa Love Forever”, care va cuprinde oraşele Piatra Neamţ şi Iaşi. Tinerii artişti vor concerta în Piatra Neamţ, marţi, 24 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 19.30. Fenomenul LaLa Band a străbătut în ultimul an toată ţara, susţinând 43 de concerte în faţa a mii de fani. Membrii trupei LaLa Band sunt încântaţi să revină în Piatra Neamţ, unde au fost ceruţi insistent de fani.

Criss: “Aştept cu nerăbdare să mă întorc pe plaiurile moldave, atât de apropiate de sufletul meu. Sunt copleşită de iubire LaLa pe care vreau să v-o dăruiesc.”

Vlad: “Revenim cu drag la fanii noştri nemţeni şi ieşeni şi le pregătim show-uri noi, surprize şi multă energie LaLa!”

Alina: “Aţi fost extraordinari în urmă cu un an, iar acum vă aşteptăm în număr şi mai mare. Pregătiţi-vă, mai e puţin!”

Dorian: “Cu voi vom face cea mai LaLa toamnă! Avem super show, playlist nou şi cei mai înfocaţi fani LaLa Band!”

Fanii LaLa Band care vor achiziţiona pachetul VIP vor avea oportunitatea a-şi întâlni idolii în cadrul unei sesiuni de meet&greet care va avea loc înaintea concertului, în sala de spectacol. Posesorii pachetului VIP vor face fotografii cu membrii trupei LaLa Band şi vor primi autografe de la aceştia.

Concertul va începe la ora 19.30, iar sesiunea foto şi de autografe pentru posesorii biletelor VIP incepe la ora 17. Atenţie, numărul biletelor VIP este limitat! Preţul unui bilet VIP este de 100 de lei, iar pentru cealaltă categorie este de 80 de lei.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol şi online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro şi myticket.ro.

Articolul precedentPrimăria Târgului, grațiată
Articolul următorAcum 96 de ani, a fost înmormântat la Cândeşti academicianul şi poetul Anton Naum