pietricica turism

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 28/29 octombrie, trecem la ora de iarnă. Practic, ora 4:00 dimineaţa va deveni ora 3:00, astfel că vom dormi mai mult cu o oră, iar duminică, 29 octombrie va fi cea mai lungă zi din an, având 25 de ore.

CFR Călători informează că, începând din 29 octombrie, în activitatea de transport feroviar de pasageri se va trece la ora Europei Orientale, ora 4 dimineaţă devenind ora 3. Trenurile de călători vor pleca din gări (staţiile din care se formează) după ora oficială de vară până în noaptea de 28/29 octombrie 2017 ora 4, care devine ora 3.

În noaptea 28/29 octombrie 2017, când ora 4 devine ora 3, toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 4 vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale. Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4, ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinație. (ZCH NEWS)