Încercările noastre de a afla dacă Garda de Mediu Neamț s-a sesizat sau autosesizat în legătură cu tinichigeria-vopsitoria dintre blocuri, de pe strada Rozelor, din Piatra Neamț, s-au încheiat cu un eşec. Nu am reuşit să aflăm nici dacă cei de la Garda de Mediu au aflat că respectiva societate, care funcționează într-o fostă centrală termică, nu are autorizație de mediu pentru a presta servicii de vopsitorie.

Nu am reușit să aflăm nici dacă, în urma sesizării cotidianului „Ceahlăul”, marcă înregistrată, s-a inițiat vreun control la fața locului sau măcar vreo verificare a documentelor pe baza cărora funcționează respectiva tinichigerie-vopsitorie.

Şeful Gărzii de Mediu nu a putut fi contactat. Am aflat, de la secretara instituţiei că Iftimie Petrariu, comisar șef, nu poate fi contactat, pentru că este plecat pe teren, iar instituția este prea mică pentru a avea un director adjunct care să ofere informații de presă. Totodată ni s-a mai comunicat că și persoana care se ocupă de relația cu presa la Garda de Mediu este tot pe teren. (Z.C.H.)

Articolul precedentDelegație din Ucraina sub Cetate
Articolul următorUmori de Roman, presărate cu leorisme

1 COMENTARIU

  1. De ce nu lasati un timp sa vedeti daca institutia mentionata isi face sau nu treaba?
    Ca doar nu o fi vorba despre o activitate de maxima toxicitate sau ceva de fel.
    mai bine va luptati cu Mediu pt cei care cu adevarat fac mult rau mediului

Comments are closed.