aleho
pietricica turism

Pe 3 iunie, la Piatra Neamț, încep întrecerile ediției a doua a turneului de tenis de câmp “DS Tennis Competition”, destinat categoriilor de vârstă 10 ani, 12 ani și 14 ani, fete și băieți. Concursul este organizat de Clubul “Condor”, în colaborare cu Victoria Stoiciu și Vasilica Stoiciu-Frunză, prilej cu care va avea loc și un recital muzical extraordinar susținut de Liviu Mărculescu Jazz Unit.

“Eu și cu mama mea, Victoria Stoiciu, am inițiat o competiție de tenis care, încă de la prima ediție, s-a dovedit a fi foarte căutată, fiind înscrisă în calendarul Federației Române de Tenis la categoria I. Am făcut acest gest gândindu-mă la fratele meu, Daniel Stoiciu, care nu mai este de mulți ani și care era un tânăr tenisman foarte conștiincios la grupa domnului profesor Gheorghe Maftei. Ne bucurăm de prezența domnului arbitru Lucian Ghia, de la Brașov, și înclin să cred că finalitatea va fi excelentă din perspectiva faptului că încercăm să punem o amprentă discretă pe formarea copiilor“, a declarat muzicolog dr. Vasilica Stoiciu-Frunză.

Concertul va avea loc sâmbătă, 3 iunie, la Baza “Condor”, cu începere de la ora 19:00. “Liviu Mărculescu Jazz Unit este o formație de elită în jazz-ul românesc. La concert vom avea bucuria să o revedem și pe Sonia Teodoriu, o tânără actriță cu foarte frumoase perspective de la Teatrul Tineretului“, a mai spus Vasilica Stoiciu-Frunză.

În total, la turneul DS Tennis Competition vor participa 50 de jucători, printre ei numărându-se și 3 sportivi (două fete și un băiat) de etnie ucraineană. “Clubul Condor va arunca în luptă 6 sportivi. Deja începe să devină o competiție tradițională mai ales că premiile sunt importante. Sperăm să țină vremea cu noi și să ducem la bun sfârșit acest turneu”, a declarat Romeo Stoica, antrenorul de la Clubul “Condor” Piatra Neamț. (Ana MOISE)