Stejarul Stăniţa va întâlni Voinţa Valea Ursului duminică, 30 septembrie, de la ora 11:00, în probabil cea mai importantă partidă a etapei a treia în Seria B a Ligii a V-a.

„Va fi, în mod sigur, un meci dificil. Echipa de la Valea Ursului a adus jucători de Liga a IV-a, de la Voinţa Ion Creangă. Noi formăm o echipă tânără şi suntem decişi să jucăm cât mai bine. La Bozieni, în etapa trecută, ne-au lipsit 5 jucători. Sper să-i avem acum şi să obţinem un rezultat cât mai bun”, a declarat Andrei Nohai, organizatorul de competiţii al echipei Stejarul Stănița.

Lidera Arsenal Văleni joacă acasă, cu ultima clasată, proaspăt înfiinţata AS WST Oniceni, şi nu concepe altceva decât victoria, deşi respectă adversarul.

„Duminică vom întâlni, pe teren propriu, formaţia din Oniceni, o echipă nou înfiinţată, cu jucători de calitate. Din nou ne confruntăm cu lipsa unor jucători, însă ne vom concentra să luăm toate cele trei puncte. Sper să fie o zi frumoasă pentru fotbal, să facem spectacol pe teren, să marcăm goluri multe şi mizăm pe sprijinul publicului, care va fi în număr mare pe Arsenal Arena din Văleni”, a precizat Cristian Cocea, antrenor-jucător la Arsenal Văleni.

Tot duminică se vor disputa şi meciurile: Siretul Doljeşti-Voinţa Bozieni şi Moldova II Cordun-Unirea Tămăşeni.

CLASAMENT

1ARSENAL VĂLENI21106-24
2UNIREA TĂMĂŞENI21105-34
3Voinţa Bozieni21103-24
4Stejarul Stăniţa21018-33
5Voinţa Valea Ursului21014-53
6Siretul Doljeşti21017-113
7Moldova II Cordun20112-51
8AS WST Oniceni20025-90

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: Stejarul Stăniţa)

Articolul precedentRossal Târgu-Neamţ: Proiect pilot de colectare a gunoiului reciclabil
Articolul următorL5A Bravo Bodeşti-ASF Girov, poate nou promovata să încurce campioana?
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.