Duminică, 21 aprilie, de la ora 11:00, sunt programate partidele rundei a X-a în Seria B a Ligii a V-a. Cel mai important meci al etapei opune primele două clasate: Voinţa Valea Ursului-Stejarul Stăniţa.

VOINŢA VALEA URSULUI

„Ne-am pregătit foarte bine pentru meciul de duminică. Îi cunoaştem pe cei de la Stăniţa, formează o echipă frumoasă, puternică. Sigur va fi un meci disputat, cu foarte multe ocazii”, a declarat Vlăduţ Smeria, antrenorul formaţiei Voinţa Valea Ursului.

STEJARUL STĂNIŢA

„Avem un meci destul de greu. Echipa de la Valea Ursului este pe primul loc, având un avans de 6 puncte. Au mulţi jucători cu experienţă, aduşi de la echipe de Liga a IV-a. Noi, în schimb, avem o formaţie tânără, formată în majoritate din jucători din localitate. Sperăm să facem un meci cât mai bun şi, de ce nu, să obţinem un rezultat pozitiv”, a precizat Andrei Nohai, antrenorul formaţiei Stejarul Stăniţă.

ARSENAL VĂLENI

O partidă interesantă se anunţă şi AS WST Oniceni-Arsenal Văleni. Gazdele s-au întărit în pauza de iarnă, iar oaspeţii au de luat o revanşă, după ce au pierdut în tur la „masa verde”. „Duminică vom întâlni, în deplasare, pe AS WST Oniceni, o echipă care s-a întărit serios în această pauza competiţională, cu jucători buni şi experimentaţi. În tur nu s-a jucat meciul, fiindcă echipa oaspete a făcut o contestaţie şi noi am pierdut la «masa verde». Vom merge acolo să jucăm fotbal şi să ne adjudecăm toate cele 3 puncte puse în joc. Am mare încredere în forţa grupului nostru, mai ales că ne vom baza pe toţi jucătorii din lot”, a menţionat Cristian Cocea, antrenor-jucător la Arsenal Văleni.

Etapa cuprinde şi alte partide atractive: Voinţa Bozieni-Siretul Doljeşti şi Unirea Tămăşeni-Moldova II Cordun.

CLASAMENT

1VOINŢA VALEA URSULUI (*)9711461322
2STEJARUL STĂNIŢA (*)9513272216
3Arsenal Văleni9423251714
4Voinţa Bozieni9423211914
5Siretul Doljeşti9405202512
6Unirea Tămăşeni9324183711
7AS WST Oniceni930627339
8Moldova II Cordun91269275

(*) se califică pentru play-off (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Voinţa Valea Ursului, Stejarul Stăniţa, Arsenal Văleni)

Articolul precedentRossal zona 3 Târgu Neamţ: Programul de ridicare a gunoiului în perioada sărbătorilor pascale
Articolul următorLocuri de muncă în Iași, Neamț, Bacău, Suceava, Botoșani și Vaslui
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.