Comisia de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ a decis sancţiuni aspre pentru formaţia Voinţa Bozieni, după meciul de duminică, 24 iunie, cu Arsenal Văleni, din ultima etapă a Ligii a V-a.

Jucătorul Iulian Manea a fost suspendat “9 jocuri pentru bruscarea arbitrului” și a fost amendat cu 200 de lei, în timp ce jucătorul Dragoş Onofrei a fost suspendat “3 jocuri pentru injurii aduse arbitrului” și a fost amendat cu 200 de lei. De asemenea, “pentru primirea a două cartonașe roșii într-un joc, echipa AS Voința Bozieni a fost amendată cu suma de 100 de lei”, după cum se precizează într-un comunicat de presă postat pe pagina de internet a AJF Neamţ.

Şi jucătorul Ioan Marian Bartic, de la Stejarul Stănița, a fost suspendat “două jocuri pentru gesturi injurioase” și a fost amendat cu 140 de lei.

L5 Voinţa Bozieni, sancţiuni aspre după etapa de duminică, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiComisia de Disciplină a mai decis ca meciul dintre Energia Pângărați și Stejarul Țibucani (pe teren a fost 2-0) să fie omologat “cu scorul de 3-0 în favoarea echipei AS Energia Pângărați, pentru că echipa AS Stejarul Țibucani l-a folosit pe jucătorul Butnariu Tudor, aflat în stare de suspendare pentru 4 cartonașe galbene”. Stejarul Țibucani a fost amendată cu 350 de lei.

De asemenea, AJF Neamţ a aplicat amenzi de 70 de lei “pentru cumulul a 4 cartonașe galbene într-un campionat”, vizaţi fiind următorii jucători: Sergiu Gugoașă (Arsenal Văleni), Ionuţ Nuțu (Bravo Bodești), Dănuţ Sumanariu (Flacăra Brusturi), George Anghel (Ozana Timișești) şi Narcis Ciobanu (Stejarul Stănița).

Nu în ultimul rând, “pentru primirea a 4 cartonașe galbene într-un joc”, Bravo Bodești a fost amendată cu 40 de lei. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentTăiat cu drujba de frate
Articolul următorA vrut să „prăjească” păianjenii și a dat foc magaziei de lemne
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Astea sunt sanctiuni aspre pentru ca lovesti un arbitru si ca tarasti prin noroi fair play ul? Nu mai am cuvinte. Toata „stima”.

Comments are closed.