Marţi, 10 aprilie, Energia Pângăraţi a revenit cu precizări referitoare la arbitrajul partidei disputate pe teren propriu împotriva liderei la zi a Ligii a V-a, Bravo Bodeşti. Echipa din Pângăraţi reproşează centralului neacordarea a două goluri, între care unul în ultimul minut de joc.

„Vom depune un memoriu la AJF, ştiind că rezultatul meciului va rămâne exact acelaşi, însă măcar să nu mai râdă unii purtători de fluier de noi, crezând că pot dezavantaja pe faţă o echipă şi să scape fără urmări. Centralul ne-a anulat două goluri perfect valabile, unul din ele la ultima fază a jocului, ba mai mult şi-a permis ca în raportul oficial de joc să nu treacă toate cartonaşele galbene acordate în timpul meciului, ca să nu încarce prea mult financiar pe oaspeţi”, se precizează pe pagina de Facebook a Energiei Pângăraţi.

Gol anulat in min. 94!! la scorul de 2-3.

Gol anulat in min. 94!! la scorul de 2-3. Ce vreti mai mult de atat?

Publicată de AS Energia Pangarati pe Marţi, 10 aprilie 2018

Vă reamintim că Bravo Bodeşti a rămas neînvinsă după meciul din etapa de sâmbătă, 7 aprilie. Lidera la zi a Ligii a V-a a câştigat cu scorul de 3-2 (1-1) pe terenul formaţiei Energia Pângăraţi. Au marcat: Răzvan Ioniţă şi Mihai Cucu pentru gazde, oaspeţii replicând prin George Georgescu, Andrei Dragomir şi Andrei Vornicu. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Energia Pângăraţi Facebook; VIDEO: Duminica pe tarla Facebook)

Articolul precedentACTUALIZARE O mașină a OMV Petrom a intrat într-o țeavă Delgaz Grid
Articolul următorSalariile la Spitalul Județean Neamț: ”Cel puțin 45% din angajați nu iau un leu în plus, ci mai puțin ca înainte”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.