Duminică, 9 iunie, cu începere de la ora 11:00, vor avea loc manşele retur în cadrul play-off-ului Ligii a V-a. Gazdele ambelor partide pornesc favorite, după ce, cu o săptămână în urmă, au învins în deplasare. Arsenal Văleni încearcă aproape imposibilul, după ce a fost învinsă “acasă”, dar la Girov, de Bravo Bodeşti, cu scorul de 2-0 (1-0).

BRAVO BODEŞTI

„Nu vreau să ne considerăm deja calificaţi în finala mare, dar suntem favoriţi. Vom trata jocul cu maximă seriozitate, pentru a nu ne confrunta cu probleme. Avem tot lotul valid şi vom forţa utilizarea lui Nuţu pentru cât mai multe minute. Sperăm ca publicul să fie alături de noi, aşa cum a fost şi săptămâna trecută la Girov. Terenul este foarte bun, motivaţia noastră este excelentă, sperăm ca şi vremea să fie de partea noastră”, a declarat Florin Busuioc, antrenorul formaţiei Bravo Bodeşti.

ARSENAL VĂLENI

„Duminică ne vom deplasa pe terenul celor de la Bodeşti, unde vom încerca o «remontada», având de recuperat o diferenţă de două goluri. Avem lotul în efectiv complet, suntem optimişti şi mergem cu gândul numai la victorie, pentru a ne califica în finala mare, de la Roman”, a precizat Cristian Cocea, antrenor-jucător la Arsenal Văleni.

VOINŢA VALEA URSULUI

Şi Voinţa Valea Ursului porneşte favorită, după ce, duminica trecută, a învins pe terenul Vulturului Costişa, cu scorul de 3-2 (2-1). „Îi aşteptăm cu braţele deschise. Şi ei ne-au primit foarte bine săptămâna trecută la Costişa. Suntem pregătiţi pentru acest meci, i-am studiat foarte bine săptămâna trecută, ştim ce fel de fotbal joacă. Sunt o echipă valoroasă, sperăm să-i învingem din nou şi să ajungem în finala mare”, a menţionat Vlad Smeria, antrenorul Voinţei Valea Ursului.

VULTURUL COSTIŞA

„Va fi destul de greu, pentru că suntem obligaţi să atacăm şi să marcăm. Ei au câştigat cu 3-2 la noi. Vom încerca să ajungem în finala mare, cred că nu este imposibil. Au un lot bun, format din jucători tehnici, de viteză. Ca şi noi, de altfel. În tur au învins ei, acum sperăm să câştigăm noi, pentru a ajunge în finala mare”, a spus Dorel Berbecariu, reprezentantul formaţiei Vulturul Costişa. Finalele sunt programate pe data de 16 iunie, în cuplaj, pe stadionul “Moldova” din Roman. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Bravo Bodeşti, Arsenal Văleni, Voinţa Valea Ursului, Vulturul Costişa)

Articolul precedentAndra şi Cargo, principalele atracţii la Piatra Fest 2019
Articolul următorZiua Şcolii şi Ziua Învăţătorului la Răuceşti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.