Bravo Bodeşti şi Voinţa Valea Ursului se vor întâlni duminică, 16 iunie, de la ora 11:00, în finala mare a actualei ediţii a Ligii a V-a. Meciul va avea loc pe stadionul “Moldova” din Roman. Cele două echipe s-au dovedit a fi cele mai în formă de-a lungul întregului sezon, câştigând şi seriile din care au făcut parte. De asemenea, mai trebuie precizat că Bravo Bodeşti este câştigătoarea Ligii a V-a şi în sezonul trecut.

FLORIN BUSUIOC (primul din stânga)

“Ambele echipe sunt dornice de victorie. Vom merge cu lotul complet. Va fi un cu totul alt joc, nu va semăna cu ce a fost în semifinale. Vrem să ne mobilizăm cât mai bine. Nu va fi o tragedie dacă vom pierde, dar ne dorim să învingem, fiind vorba de munca noastră dintr-un sezon întreg. Am înţeles că adversarii au câţiva jucători de temut, dar ne vom lămuri pe deplin duminică”, a declarat Florin Busuioc, antrenorul echipei Bravo Bodeşti.

VOINŢA VALEA URSULUI FOTO: Facebook

“Va fi un meci de care pe care. Din câte ştim, ei formează o echipă foarte bună. Atât noi, cât şi Bravo Bodeşti am dovedit în meciurile din serii şi în semifinale că suntem puternici şi valoroşi. Nu ştim detalii despre ei, dar e clar că în finala mare nu ajung echipe slabe. Sper să ne îndeplinim obiectivul de a câştiga campionatul”, a precizat Vlad Smeria, antrenorul Voinţei Valea Ursului.

Câştigătoarea acestei partide va deveni campioana Ligii a V-a în acest sezon. Având în vedere temperaturile ridicate care se anunţă duminică, AJF Neamţ a decis ca, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, departajarea să se facă imediat prin lovituri de la 11 metri, fără a se mai disputa prelungiri. De asemenea, formaţiile participante la cuplajul de duminică au fost atenţionate că “va fi necesar să își asigure apa pentru pauzele de hidratare care vor fi în timpul meciurilor”. (M. CONSTANTINESCU)