L5 PLAY-OFF Arsenal Văleni-Vulturul Costişa, duel pentru locul 3, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiArsenal Văleni şi Vulturul Costişa se vor întâlni duminică, 16 iunie, de la ora 9:00, în finala mică a actualei ediţii a Ligii a V-a. Partida va avea loc pe stadionul „Moldova” din Roman.

“Vulturul Costişa are un lot foarte bun, cu jucători experimentaţi şi talentaţi. În continuare, nu ne putem baza pe portarul nostru titular, Mişu Bordianu, însă vom juca cu multă seriozitate şi dăruire acest meci, pentru a ne clasa pe podium. Sperăm să le oferim celor prezenţi în tribune un spectacol fotbalistic de gală, cu multe goluri şi cu multe faze de poartă, noi urmând a fi încurajaţi de numeroşi suporteri, din Văleni, Dulceşti sau Roman. Fie ca cel mai bun să câştige!”, a menţionat Cristian Cocea, antrenor-jucător la Arsenal Văleni.

L5 PLAY-OFF Arsenal Văleni-Vulturul Costişa, duel pentru locul 3, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Încercăm să învingem, pentru a încheia sezonul pe podium. Nu ştim deocamdată pe ce lot ne vom baza, având în vedere accidentările. Cred că vor fi două finale extrem de disputate, vremea va fi frumoasă, vom avea o adevărată sărbătoare a fotbalului“, a spus Dorel Berbecariu, reprezentantul formaţiei Vulturul Costişa. Câştigătoarea acestei partide va obţine locul 3 în actualul sezon al Ligii a V-a. Având în vedere temperaturile ridicate care se anunţă duminică, AJF Neamţ a decis ca, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, departajarea să se facă imediat prin lovituri de la 11 metri, fără a se mai disputa prelungiri. De asemenea, formaţiile participante la cuplajul de duminică au fost atenţionate că „va fi necesar să își asigure apa pentru pauzele de hidratare care vor fi în timpul meciurilor”. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentCOD GALBEN Instabilitate atmosferică în Bacău, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui
Articolul următorExpoziţie de plante carnivore la Muzeul de Ştiinţe Naturale Piatra-Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.