Comisia de Competiţii şi Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ a decis două victorii la “masa verde”, cu scorul de 3-0, în favoarea formaţiilor Steel-Man Târgu Neamţ (L4) şi Flacăra Brusturi (L5), se precizează într-un comunicat de presă.

Steel-Man Târgu-Neamţ (alb-negru) în meciul de la Piatra-Neamţ

„Jocul dintre echipele CS Steel-Man Târgu Neamţ şi AS Moldova Cordun, pe teren 1-6, se omologhează cu scorul 3-0 în favoarea echipei Steel-Man, deoarece echipa adversă l-a utilizat pe jucătorul Paraschiv Andrei, aflat în stare de suspendare pentru cumulul a 4 cartonaşe galbene”, precizează AJF Neamţ. Mai mult, Moldova Cordun a primit şi o amendă de 400 de lei.

„Jocul dintre echipele AS Flacăra Brusturi şi AS Viitorul Podoleni, pe teren 2-1, se omologhează cu scorul 3-0 în favoarea echipei Flacăra, deoarece formaţia adversă l-a utilizat pe jucătorul Pricope Gheorghe, aflat în stare de suspendare pentru cumulul a 4 cartonaşe galbene”, menţionează aceeaşi sursă. Şi Viitorul Podoleni a fost amendată cu 200 de lei.

Comisia de disciplină a decis alte două amenzi pentru jucători care au acumulat 4 cartonaşe galbene în 4 jocuri diferite. Este vorba de Ioan Stirbets (Speranţa Răuceşti) şi Ionuţ Gavril (Bradu Borca). În ambele cazuri, amenzile sunt de 100 de lei. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentANI: Conflict de interese administrativ la Pângăraţi! Incompatibilităţi în Botoşani şi Suceava!
Articolul următorProces între Şcoala Girov şi CAS Neamţ pentru 1.900 de lei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.