Comisia de Competiţii şi Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ a decis două victorii la “masa verde”, cu scorul de 3-0, în favoarea formaţiilor Steel-Man Târgu Neamţ (L4) şi Flacăra Brusturi (L5), se precizează într-un comunicat de presă.

Steel-Man Târgu-Neamţ (alb-negru) în meciul de la Piatra-Neamţ

“Jocul dintre echipele CS Steel-Man Târgu Neamţ şi AS Moldova Cordun, pe teren 1-6, se omologhează cu scorul 3-0 în favoarea echipei Steel-Man, deoarece echipa adversă l-a utilizat pe jucătorul Paraschiv Andrei, aflat în stare de suspendare pentru cumulul a 4 cartonaşe galbene”, precizează AJF Neamţ. Mai mult, Moldova Cordun a primit şi o amendă de 400 de lei.

“Jocul dintre echipele AS Flacăra Brusturi şi AS Viitorul Podoleni, pe teren 2-1, se omologhează cu scorul 3-0 în favoarea echipei Flacăra, deoarece formaţia adversă l-a utilizat pe jucătorul Pricope Gheorghe, aflat în stare de suspendare pentru cumulul a 4 cartonaşe galbene”, menţionează aceeaşi sursă. Şi Viitorul Podoleni a fost amendată cu 200 de lei.

Comisia de disciplină a decis alte două amenzi pentru jucători care au acumulat 4 cartonaşe galbene în 4 jocuri diferite. Este vorba de Ioan Stirbets (Speranţa Răuceşti) şi Ionuţ Gavril (Bradu Borca). În ambele cazuri, amenzile sunt de 100 de lei. (M. CONSTANTINESCU)