Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ a anunţat astăzi, 23 iulie, că noul sezon va începe duminică, 25 august. Deocamdată însă incertitudinea persistă, cel puţin în privinţa Ligii a IV-a, competiţie la care este sigură participarea a doar 4 competitoare: Bradu Borca, Speranţa Răuceşti, Victoria Horia şi Moldova Cordun.

Pentru a lămuri situaţia Ligii a IV-a, conducerea AJF Neamţ a invitat la discuţii, pentru data de 26 iulie, reprezentanţii a nu mai puţin de 14 echipe: Unirea Tămășeni, Voința Dobreni, Arsenal Văleni, ASF Girov, Voința Ion Creangă, Bravo Bodești, Flacăra Brusturi, Ozana Timișești, Siretul Doljești, Voința Bozieni, Voința Valea Ursului, Vulturul Costișa, WST Oniceni şi Zorile Urecheni.

De asemenea, Adunarea Generală a AJF Neamţ, care era iniţial programată la finalul lunii în curs, a fost mutată după jumătatea lunii august, mai exact pe 19 august. “Tema ordinii de zi va fi axată pe analiza activității din ediția anterioară de campionat, dar, mai ales, a condițiilor și modului de desfășurare a ediției de campionat 2019-2020”, precizează AJF Neamţ.

Nu în ultimul rând, ar mai fi de precizat că finala Supercupei “Adrian Popa” se va desfășura duminică, 18 august, de la ora 11:00, pe stadionul “Ceahlăul” din Piatra Neamț, în distribuţie fiind echipa de Liga a III-a Ozana Târgu Neamţ şi câştigătoarea Cupei României la nivel judeţean, Bradu Borca. Mai multe detalii AICI şi AICI. “Mesagerul de Neamţ” dedică o pagină ligilor judeţene de fotbal în ediţia de joi, 25 iulie. (M. CONSTANTINESCU)