reclama autocenter

Conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Suceava a decis să suspende definitiv campionatele judeţene (Liga a IV-a şi Liga a V-a). Singura competiţie, pentru care mai există o şansă de a se disputa, este faza judeţeană a Cupei României.

“Am luat o decizie, cred eu, înţeleaptă. Am hotărât să îngheţăm toate competiţiile care se desfăşoară la nivelul judeţului Suceava şi nu doar pentru o perioadă, ci definitiv. Astfel, sezonul 2019/2020 putem spune că s-a încheiat pentru Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava. Nu putem discuta în momentul de faţă că cineva va fi campion. Decizia presupune că rezultatele vor rămâne exact aşa cum sunt în acest moment. Singura problemă o va avea echipa de la Dolhasca, dacă va fi nevoită să se prezintă la un eventual baraj de promovare în Liga a III-a. (…) Nu am luat o decizie finală în privinţa Cupei României. Vom hotărî ce se va întâmpla în momentul în care Federaţia Română de Fotbal ne va transmite data limită de anunţare a câştigătoarei la nivel judeţean. Ar mai fi de disputat semifinalele, tur-retur, şi finala. Dacă situaţia ne va permite, vom disputa aceste meciuri, sau poate vom juca semifinalele într-o manşă, pe terenuri neutre şi finala”, a declarat Ciprian Anton, preşedintele AJF Suceava, într-o emisiune difuzată pe pagina de Facebook a SportSV.ro.

Până la această dată, în Liga a IV-a Suceava s-au disputat 15 etape, mai fiind de jucat 11 runde. Pe locul întâi în clasament se situează Siretul Dolhasca, cu 39 de puncte, posibila reprezentantă la barajul de promovare, urmată de Juniorul Suceava şi Viitorul Liteni, cu câte 31 de puncte. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook; sportsv.ro)

Articolul precedentLiceenii de la Colegiul Național de Informatică sprijiniți de liceenii de la „Calistrat Hogaș” în confecționarea vizierelor
Articolul următorNeamț: Tot mai multe amenzi pentru încălcarea restricțiilor de circulație
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.