Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ anunţă, prin intermediul unui comunicat de presă, ce documente sunt necesare pentru înscrierea în noul sezon la competiţiile (seniori şi juniori) organizate de acest for. Redăm integral acest comunicat:

L4&L5 AJF Neamţ anunţă documentele necesare înscrierii în noul sezon, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Pentru înscrierea în campionat, atât la juniori, cât și la seniori, reprezentanții asociațiilor și cluburilor sportive trebuie să prezinte următoarele:

  • Cerere de înscriere (formular aici –>>> https://www.frf-ajf.ro/neamt/pagini/documente-utille-536.html);
  • Tabel nominal pentru vizele anuale pentru 2021 (formular aici –>>> https://www.frf-ajf.ro/neamt/pagini/documente-utille-536.html);
  • Legitimațiile jucătorilor.

ATENȚIONĂM echipele nou-înființate sau dezafiliate că trebuie să urmeze procesul de afiliere la AJF Neamț, iar pentru asta trebuie să aducă Cerere de afiliere+documentele de înființare și Certificatul de Identitate Sportivă.

PENTRU ECHIPELE DE LIGA 4

Obligatoriu trebuie scris pe cererea de înscriere și codul fiscal al asociației sau clubului sportiv în vederea completării datelor pe portalul Football Connect”.

L4&L5 AJF Neamţ anunţă documentele necesare înscrierii în noul sezon, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVă reamintim că AJF Neamţ a anunţat deja că îşi propune să reia competiţiile de seniori de la jumătatea lunii august şi cele de juniori din septembrie. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentAlertă la Grințieș, urșii au coborât în două sate
Articolul următorL1 FC Botoşani a debutat cu un rezultat de egalitate (0-0) în noul sezon
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.