Victoria Horia şi Speranţa Răuceşti se confruntă duminică, 23 septembrie, de la ora 11:00, în cea mai importantă partidă a etapei a treia a Ligii a IV-a. Dincolo de inerentele orgolii (Horia a lăsat Răuceştiul în afara play-off-ului în primăvară!), punctele aflate în joc sunt foarte importante.

“E un meci greu! Aşa consider! Au lotul cel mai bun în acest sezon. Nu ştiu ca joc, pentru că nu i-am văzut, dar au cea mai bună componenţă a lotului în acest sezon. Mai sunt şi problemele noastre. Dacă vom fi la meci 11-12 jucători, aşa cum s-a întâmplat la Borca, nu avem prea multe şanse. Dacă vom fi în formulă completă, partida va fi ceva mai echilibrată, noi vizând un rezultat de egalitate”, a declarat Bogdan Găucan, purtătorul de cuvânt al Victoriei Horia.

“Meciul este foarte important pentru noi. Nu ne permitem paşi greşiţi! În sfârşit, vom avea tot lotul la dispoziţie! Sperăm să câştigăm, chiar dacă, din câte am înţeles, terenul nu este unul foarte bun. Voi folosi o echipă care se pretează la calitatea mai slabă a terenului. Vor evolua jucători mai puternici, care pot câştiga duelurile unu la unu”, a precizat Daniel Zavate, antrenorul Speranţei Răuceşti.

Etapa mai cuprinde partidele Energia Pângăraţi-Bradu Borca şi Moldova Cordun-Ozana Târgu Neamţ.

CLASAMENT

1Bradu Borca22009-16
2Speranţa Răuceşti22007-16
3Ozana Târgu Neamţ21016-43
4Victoria Horia21012-63
5Moldova Cordun20022-50
6Energia Pângăraţi20020-90

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS – Speranţa Răuceşti)