Victoria Horia şi-a inaugurat duminică, 19 august, terenul pe care va juca în noul sezon al Ligii a IV-a. Meciul împotriva formaţiei Bradu Borca, disputat în două reprize a câte 30 de minute, din cauza căldurii, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

L4 Victoria Horia şi-a inaugurat noul teren, cu un 0-0 cu Bradu Borca, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Am decis să rămânem cu toată echipa la Horia, pentru că aşa am promis celor de acolo. Meciul a fost frumos, cu ocazii de ambele părţi. Borca au echipă bună, dar şi ai mei au jucat foarte bine. Am avut şi trei jucători de la Ion Creangă, sunt mulţumit de ce au arătat pe teren, dar suntem încă în discuţii. Important este că am inaugurat noul teren, care este foarte-foarte bun”, a declarat Bogdan Găucan, antrenor-jucător la Victoria Horia.

L4 Victoria Horia şi-a inaugurat noul teren, cu un 0-0 cu Bradu Borca, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiBogdan Găucan a primit cu acest prilej o diplomă şi o cupă din partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ: „Este un gest frumos din partea AJF, care a arătat că apreciază ce am făcut în fotbalul judeţean. Joc din 2008, sunt iată 10 ani, şi mă apropii de 44 de ani, o vârstă la care mulţi şi-au atârnat deja ghetele în cui”. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS)

Articolul precedentRomașcan în stare critică, după ce și-a dat foc
Articolul următorCircula băut, cu un moped cu acte false
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.