Victoria Horia şi Energia Pângăraţi se întâlnesc duminică, 7 octombrie, de la ora 11:00, într-un meci care, la prima vedere, pare a fi unul dezechilibrat. Oficialii „bronzului” ediţiei precedente preferă să fie prudenţi.

„Suntem două echipe cam la fel de bune. Ca pronostic aş merge pe 1X, dar meciul va fi mai greu decât pare la prima vedere. Ei vin după 4 înfrângeri şi se vor ambiţiona. Ştiu oamenii de la echipa din Pângăraţi, sunt de caracter. Şi noi, şi ei avem numai jucători din Neamţ, fără «stranieri», astfel că meciul va fi echilibrat. Dar, trebuie să câştigăm!”, a declarat Bogdan Găucan, purtătorul de cuvânt al Victoriei Horia.

„Deoarece acest sezon nu merge deloc aşa cum ne-am dorit, am decis să strângem rândurile, să acordăm o atenţie sporită celor care chiar vin meci de meci la echipă. De asemenea, am luat legătura cu un jurist, pentru a finaliza actele Asociaţiei Sportive şi a putea începe vânătoarea de sponsori. Dacă la Liga a IV-a nu se poate juca decât cu bani, atunci vom face rost de bani. Dacă e prea mare sărăcia în comuna Pângăraţi sau în tot judeţul Neamţ, vom coborî la anul din nou în Liga a V-a. Legat de meciul de la Horia ne propunem să luăm mai puţin de 4 goluri şi, evident, să nu ne lovim, deoarece am auzit că terenul de acolo încă lasă de dorit”, a precizat Bogdan Radu, antrenor-jucător la Energia Pângăraţi.

ENERGIA PÂNGĂRAŢI-VICTORIA HORIA (meci amical – august 2018)

Etapa de duminică mai programează partidele Moldova Cordun-Bradu Borca şi Speranța Răucești-Ozana Târgu Neamţ.

CLASAMENT

1SPERANŢA RĂUCEŞTI440017-412
2Bradu Borca430114-79
3Ozana Târgu Neamţ421112-87
4Victoria Horia41125-114
5Moldova Cordun410311-123
6Energia Pângăraţi40042-190

(M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentL5A Vulturul Costişa-Ozana Timişeşti – se va schimba liderul?
Articolul următorREFERENDUM 2018 Pană de buletine de vot la Mănăstirea Sihăstria
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.