Victoria Horia şi Bradu Borca au încheiat la egalitate, scor 2-2 (1-0), partida disputată duminică, 15 aprilie, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii a IV-a. Au marcat: Chiriţă şi Stângaciu/Gorovei (2). Deşi este un antrenor care nu obişnuieşte să comenteze arbitrajele, Bogdan Găucan a atras totuşi atenţia asupra unei faze în care echipa sa ar fi trebuit să beneficieze de un penalty.

„Nu a fost absolut nici o diferenţă între cele două echipe. Copiii mei au alergat 90 de minute şi a rezultat un meci foarte echilibrat. Scorul, pe ansamblu, este unul echitabil. Arbitrajul nu aş vrea să îl comentez, nu vreau să reproşez nimic. Ce să mai zic eu, dacă se plâng ei! În minutul 40, am avut penalty clar. Era 2-0 şi cartonaş roşu!”, a declarat Bogdan Găucan, antrenor-jucător la Victoria Horia.

Un joc mai greu decât mă așteptam, jucătorii mei nereuşind să se adapteze cu terenul în timp util pentru a câștiga cele 3 puncte. Ne-am dorit mult să câștigăm, însă, dacă luăm în considerare faptul că în precedentul meci acasă al Horiei, aceștia au egalat pe final Cordunul, Ceahlăul a egalat etapa trecută în ultimul minut la Borca, iar noi etapa aceasta am reușit tot pe final să egalăm, spune multe despre echilibrul, dar și dorința tuturor de a juca până la ultimul fluier al arbitrului și, de aceea, fotbalul este cu atât mai frumos! Uneori jocurile se câștigă și cu sufletul, iar Horia astăzi pot spune că a fost mai sufletistă decât noi și îi felicit, pentru că au reușit ceea ce puţini se așteptau! Totuși un egal care în clasament nu aduce nimic bun nici lor, nici nouă!, a precizat şi Florin Pintilii, antrenorul formaţiei Bradu Borca.

Într-un alt meci important pentru stabilirea configuraţiei play-off-ului, Speranţa Răuceşti a dispus, pe teren propriu, cu scorul de 5-2 (1-1), de Voinţa Ion Creangă. Au marcat pentru gazde: Miron (2), Leonte, Cucoş şi Sobariu. „Meciul a fost mai echilibrat decât o arată scorul. Ei au condus, dar băieţii mei şi-au dat interesul, şi am reuşit să întoarcem rezultatul. În mare, un joc bun al echipei noastre”, a menţionat Daniel Zavate, antrenorul formaţiei Speranţa Răuceşti.

Rezultatele complete ale etapei de duminică şi clasamentul – AICI. Etapa viitoare programează duminică, 22 aprilie, meciurile: Speranţa Răuceşti-CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, Cimentul Bicaz-Victoria Horia, Voinţa Ion Creangă-Steel-Man Târgu Neamţ, Moldova Cordun-Bradu Borca. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Bradu Borca Facebook, Speranţa Răuceşti Facebook)

Articolul precedentUn pompier de la Carrefour, prins când fura 3 saci cu carne de porc
Articolul următorL4: CSM Ceahlăul-Cimentul 5-0 * Rădulescu „Încercăm să facem şi spectacol!” * Luca: „Un rezultat la care nu ne aşteptam!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.