Gligor Mosor, preşedintele formaţiei Steel Man Târgu-Neamţ (L4) ameninţă că va retrage echipa de fotbal din campionat. Supărarea vine pe fondul lipsei banilor pentru plata jucătorilor.

L4: Steel Man Târgu-Neamţ ameninţă cu retragerea! Harpa promite fonduri!, ZCH NEWS - sursa ta de informații
MOSOR şi HARPA

„Am discutat cu domnul primar şi mi-a zis că va dura între 60 şi 90 de zile până mi se vor aloca de la primărie bani pentru susţinerea echipei de fotbal a oraşului. În aceste condiţii, voi face o adresă la Asociaţia Judeţeană de Fotbal că retrag echipa din campionat. Anul trecut am făcut împrumut la CAR pentru a da bani la băieţi. Echipa s-a înfiinţat în 2015 şi am jucat la început în Liga a V-a, iar de un an şi jumătate suntem în Liga a IV-a. Acum suntem pe locul 7 în clasament, din 14 echipe (de fapt 9, conform portalului AJF Neamţ – n.r.). Ca să terminăm acest campionat avem nevoie în jur de 350 de milioane lei vechi. Aceşti bani ne trebuie pentru plata jucătorilor, transport, masă, plata arbitrilor, a cartonaşelor, etc. Taxele la AJF sunt plătite. Echipamente şi mingi avem. Am înţeles că şi echipa din Vânători-Neamţ se va retrage din campionat, tot din lipsa banilor. Dacă erau bani la echipă am fi fost pe primele locuri din campionat. Alte echipe îşi plătesc jucătorii cu câte 100 de euro fiecare. Iar jucătorii mei nu au primit nici măcar 50 de lei”, ne-a declarat Gligor Mosor.

L4: Steel Man Târgu-Neamţ ameninţă cu retragerea! Harpa promite fonduri!, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Steel Man Târgu Neamţ (în roşu)

Primarul Daniel Harpa a promis fonduri, dar îndeamnă gruparea din Târgu Neamţ să caute şi sponsori: „Atât primăria, cât şi Consiliul Judeţean vor susţine în continuare echipa de fotbal Steel Man. Însă, conform Legii 350, cei aproximativ 300 de milioane lei vechi, pe care trebuie să-i dăm la echipă, se alocă pe baza unui proiect. În următoarea şedinţă de consiliu local, vom avea pe ordinea de zi un astfel de proiect, care se referă la proiectele unor asociaţii sau fundaţii finanţate de la bugetul local. Echipa de fotbal trebuie să caute şi nişte sponsori, în afară de ajutorul nostru”. (C.T. STURZU)

Articolul precedentTârgu-Neamţ: Dezbatere publică pe bugetul local
Articolul următorIonel Arsene a fost arestat cu respectarea prezumției de nevinovăție
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.