0:00

Speranţa Răuceşti-Ozana Târgu Neamţ (7 octombrie, 11:00) este cel mai important meci al ultimei etape a turului Ligii a IV-a.

L4 Speranţa Răuceşti-Ozana Târgu Neamţ, meciul marilor orgolii, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Ambiţia mai mare e din partea adversarilor. Pentru noi este o etapă normală de campionat şi, având în vedere clasamentul, nu avem nici un fel de presiune. Dacă băieţii vor fi concentraţi, nu ne facem nici un fel de probleme. Va lipsi doar Boghian. Având întindere de ligamente, va absenta mai mult timp. Suntem un grup unit şi avem de partea noastră şi rezultatele”, a declarat Daniel Zavate, antrenor-jucător la Speranţa Răuceşti. El a dorit să onoreze memoria celui care a fost Neculae Zaharia, antrenorul care l-a propulsat în fotbalul mare, la FC Ceahlăul Piatra Neamţ, transmiţând, şi pe această cale, condoleanţe familiei îndoliate.

L4 Speranţa Răuceşti-Ozana Târgu Neamţ, meciul marilor orgolii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiOzana Târgu Neamţ ia foarte în serios meciul cu echipa din localitatea vecină: a făcut achiziţii de jucători şi a băgat tot lotul în cantonament încă de vineri, 5 octombrie. „Este cel mai greu meci de până acum, pentru că jucăm cu liderul. Moralul lor este foarte ridicat, iar noi venim după acel 1-1 chinuit cu Victoria Horia. De vineri am intrat în cantonament la stadionul «Cetatea», am efectuat un antrenament şi vom mai face unul şi sâmbătă. Vor lipsi Moşneguţu şi Pîntea, dar am făcut trei achiziţii, care sperăm că vor acoperi absenţele: Creţu, fost la Borca şi Erbiceni, Zaharia, fost la CSM Ceahlăul Piatra Neamţ şi Ciobotaru. Obiectivul este să nu pierdem, pentru a nu se mări distanţa dintre noi şi ei”, a precizat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

L4 Speranţa Răuceşti-Ozana Târgu Neamţ, meciul marilor orgolii, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Andrei APOSTOL şi Ciprian BRIGHIU (Speranţa Răuceşti, galben-albastru) contra Ciprian AGAPOV şi Bogdan MOGOŞNEANU (Ozana Târgu Neamţ) – meci amical în august 2018

Etapa de duminică mai programează partidele Moldova Cordun-Bradu Borca şi Victoria Horia-Energia Pângăraţi.

CLASAMENT

1 SPERANŢA RĂUCEŞTI 4 4 0 0 17-4 12
2 Bradu Borca 4 3 0 1 14-7 9
3 Ozana Târgu Neamţ 4 2 1 1 12-8 7
4 Victoria Horia 4 1 1 2 5-11 4
5 Moldova Cordun 4 1 0 3 11-12 3
6 Energia Pângăraţi 4 0 0 4 2-19 0

(M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentREFERENDUM 2018 Pană de buletine de vot la Mănăstirea Sihăstria
Articolul următorLocuri de muncă pentru bugetari: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui – 06.10.2018
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.