CSM Ceahlăul Piatra Neamţ şi Speranţa Răuceşti se întâlnesc, duminică, 1 octombrie, probabil în cea mai importantă partidă a etapei a şasea din Liga a IV-a.

L4: Speranţa Răuceşti caută surpriza la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPietrenii au punctaj maxim şi poate apărea desigur pericolul de a trata adversarul de sus. Tocmai de aceea, Toader Şteţ cere seriozitate: „Un meci pe care-l tratăm cu seriozitate. Ei au ascendentul moral al victoriei de duminica trecută, contra unui adversar important şi au şi jucători cu experienţă în Liga a IV-a. E un meci dificil! Eu sper ca jucătorii noştri să înţeleagă că fără muncă nu se pot obţine rezultate. Apostol este în continuare indisponibil, în rest nu avem probleme medicale”.

Speranţa Răuceşti a obţinut ceea ce îşi dorea duminica trecută: a „răpus” campioana şi a reintrat în cărţile play-off-ului. La mijlocul acestei săptămâni, formaţia din Răuceşti a primit echipament de joc nou (deşi culoarea roşie nu este tocmai pe placul fanilor!) şi şi-ar dori o surpriză la Piatra Neamţ, surpriză care nu ar displace probabil nici altor 5 formaţii.

L4: Speranţa Răuceşti caută surpriza la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Întâlnim cea mai bună echipă a campionatului judeţean. Sunt tineri, se pregătesc zilnic şi terenul e mare. Va fi greu să le ţinem piept, dar nu se ştie niciodată! Noi ne vedem doar duminica, dar vom încerca să compensăm prin experienţă. Ne va lipsi Miron, îl voi înlocui chiar eu, dar vom încerca să le punem cât mai multe probleme”, a declarat Daniel Zavate, antrenor-jucător la Speranţa Răuceşti.

Probabil pentru a asigura o anumită doză de obiectivitate, AJF Neamţ a decis că brigada de arbitri va fi de la… Roman: Marius Diaconu, Cătălin Dumitriu şi Alexandra Lungu, la fel ca şi observatorul Ionuţ Nacu.

Etapa a şasea a Ligii a IV-a mai programează partidele: Voinţa Ion Creangă-Enadani Poiana Teiului, Victoria Horia-Cimentul Bicaz, Zimbrul Vânători-Neamţ-Bradu Borca şi Moldova Cordun-Steel Man Târgu Neamţ.

CLASAMENT

1 CSM Ceahlăul Piatra Neamţ 5 5 0 0 30-5 15 +9
2 Victoria Horia 5 4 0 1 8-4 12 +3
3 Enadani Poiana Teiului 5 3 0 2 14-8 9 +3
4 Cimentul Bicaz 4 3 0 1 8-5 9 +3
5 Speranţa Răuceşti 5 3 0 2 6-9 9 +3
6 Voinţa Ion Creangă 5 2 0 3 10-8 6 0
7 Bradu Borca 4 2 0 2 8-10 6 0
8 Steel Man Târgu Neamţ 5 1 0 4 5-14 3 -6
9 Moldova Cordun 5 1 0 4 10-25 3 -6
10 Zimbrul Vânători Neamţ 5 0 0 5 5-16 0 -9

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: CSM Ceahlăul Piatra Neamţ Facebook, Speranţa Răuceşti Facebook; CLASAMENT: AJF Neamţ)

Articolul precedentVor suna sirenele în tot judeţul pe 4 octombrie!
Articolul următorIncendiu la groapa de gunoi din Piatra Neamț. Galerie Foto
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Va fi,un galop de sănătate pentru Ceahlăul,prevăd un meci dificil pentru Speranța cu cel puțin un set alb la zero.In rest salutări d-lui Costică Chiriac de la noi.Sa vedem ce banner mai pun.😎🍻.Le dorim să câștige trofeul…fair play.Hai Ceahlăul.

Comments are closed.