0:00

Preşedintele formaţiei Ozana Târgu Neamţ, Victor-Andrei Isache, a fost suspendat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ pentru o lună, se precizează într-un comunicat de presă. Trecut ca maseur, acesta a fost sancţionat pentru presupuse injurii aduse arbitrului în timpul meciului de duminică, 30 septembrie, de pe stadionul „Cetatea”, cu Victoria Horia, încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0).

L4 Preşedintele Ozanei Târgu Neamţ – suspendat o lună, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Victor-Andrei ISACHE (stânga imaginii)

„A fost eliminat în minutul 92, pentru injurii la adresa arbitrului”, menţionează AJF Neamţ, care a aplicat şi o amendă de 300 de lei, pentru aceeaşi speţă. „Nu am văzut în viaţa mea un arbitru mai arogant”, a comentat scurt Victor-Andrei Isache.

L4 Preşedintele Ozanei Târgu Neamţ – suspendat o lună, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Marius GRIGORAŞ (dreapta imaginii)

Alte sancţiuni îi vizează pe jucătorii care, în etapa de pe 30 septembrie, au primit cartonaşe roşii. Este vorba despre Marius Grigoraş (Speranţa Răuceşti), care „a fost eliminat în minutul 69, pentru injurii la adresa arbitrului”, Ionuţ Moşneguţu (Ozana Târgu Neamţ), care „a fost eliminat în minutul 64, pentru comportament violent” şi Alexandru Braiş (Victoria Horia), care „a fost eliminat în minutul 64, pentru comportament violent”. Toţi cei trei jucători au fost suspendaţi două etape şi s-au aplicat şi amenzi de 300 de lei (Speranţa Răuceşti) şi 200 de lei (Ozana Târgu Neamţ şi Victoria Horia). Ozana Târgu Neamţ a mai fost amendată şi cu 60 de lei pentru „primirea a 4 cartonaşe galbene într-un joc”.

L4 Preşedintele Ozanei Târgu Neamţ – suspendat o lună, ZCH NEWS - sursa ta de informații
ARSENAL VĂLENI

AJF Neamţ reaminteşte şi decizia luată în cazul partidei Arsenal Văleni-AS WST Oniceni, omologată cu 3-0 în favoarea oaspeţilor, care au contestat dimensiunile careurilor şi ale porţilor. „Pentru remedierea problemelor semnalate, echipa Arsenal Văleni are termen până vineri, 05.10.2018”, mai precizează AJF Neamţ. Oficialii ai formaţiei Arsenal Văleni dau asigurări că problemele au fost deja rezolvate. AJF Neamţ nu a furnizat deocamdată un răspuns la memoriul înaintat de echipa din Văleni, memoriu despre care puteţi citi AICI. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentApele Române: Bani pentru lucrări de urgență în Neamț
Articolul următorÎnșelăciune de 500 de lei la adresa unei biserici, un an de pușcărie
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.