pietricica turism

Miercuri, 29 mai, cu începere de la ora 18:00, vor avea loc meciurile etapei a treia a play-off-ului Ligii a IV-a. Cel mai important meci al rundei, prin implicaţiile pe care le poate avea în privinţa clasamentului, este cel dintre Ozana Târgu Neamţ şi Speranţa Răuceşti.

OZANA TÂRGU NEAMŢ FOTO: R. VASILIUS

“Ne aşteaptă două partide foarte grele, pe teren propriu, cu contracandidatele la promovare. Important este să nu pierdem, dar, în mod clar, vom trata meciul la victorie. Speranţa Răuceşti este o echipă valoroasă, închegată, dar sperăm să spargem şi noi gheaţa în play-off cu o primă victorie. Am încredere totală în băieţi şi cu toţii ne dorim să câştigăm acest meci”, a declarat Daniel Zavate, antrenorul Ozanei Târgu Neamţ.

SPERANŢA RĂUCEŞTI

“Din punctul nostru de vedere este o adevărată finală a play-off-ului. Pentru ambele echipe este un meci ce poate fi decisiv. Egalul nu ne avantajează nici pe noi, nici pe ei. De aceea, vom aborda meciul la victorie. Dacă vom câştiga, vom lua o opţiune importantă pentru titlul judeţean. Sperăm să fim cu toţii apţi din punct de vedere fizic, cu moral ridicat şi cu atitudine”, a precizat Gabriel Coşa, antrenorul Speranţei Răuceşti.

În celălalt meci al rundei, Bradu Borca întâlneşte Victoria Horia, o echipă care i-a pus mari probleme în acest sezon, dar nu şi pe terenul de la Mădei.

CLASAMENT

1SPERANŢA RĂUCEŞTI21104326 (*)
2Bradu Borca21013325 (*)
3Ozana Târgu Neamţ21014224 (*)
4Victoria Horia20112515 (*)

(*) punctele au fost înjumătăţite la intrarea în play-off

(M. CONSTANTINESCU)