Ozana Târgu Neamţ a învins Speranţa Răuceşti, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), în etapa a treia a play-off-ului Ligii a IV-a. Gazdele au reintrat astfel în forţă în lupta pentru titlul judeţean.

Victor-Andrei ISACHE

„A fost un meci echilibrat, cu o dominare a oaspeţilor în repriza secundă. Cred că noi am avut mai multe ocazii, Răuceşti fiind aproape de gol doar de două ori în finalurile de reprize. Gabriel Coşa a avut însă de apărat serios. E drept însă că, după marcarea golului, am făcut pasul înapoi, încercând să-i surprindem pe contraatac„, a declarat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

Gabriel COŞA

„Îmi doresc să uităm cât mai repede acest joc şi să ştergem cu buretele rezultatul. Sper ca înfrângerea să ne mobilizeze pentru următoarele trei etape. Chiar în aceste condiţii avem şansa noastră. Mai avem două jocuri directe cu contracandidatele. Dacă învingem în aceste două partide şi luăm şi cele trei puncte de duminică de la Horia, vom câştiga titlul judeţean. Se pare că meciurile de miercuri după-amiază nu ne prea priesc”, a precizat Gabriel Coşa, antrenorul Speranţei Răuceşti.

FOTO: G. CRĂCANĂ

Ozana Târgu Neamţ a urcat pe locul secund în clasament, cu 27 de puncte, în timp ce Speranţa Răuceşti a căzut pe locul trei, cu 26 de puncte. Duminică, 2 iunie, Ozana Târgu Neamţ primeşte vizita liderului, Bradu Borca, iar Speranţa Răuceşti se deplasează pe terenul Victoriei Horia. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentMembrii comisiilor de votare primesc indemnizaţiile la început de iunie
Articolul următorDespre calatorii fabuloase luna aceasta: De ce sa mergi in Turcia?
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.