pietricica turism

Duminică, 2 iunie, de la ora 11:00, vor avea loc meciurile etapei a patra în cadrul play-off-ului Ligii a IV-a. Un meci cu implicaţii extrem de importante asupra clasamentului se anunţă cel dintre Ozana Târgu Neamţ şi Bradu Borca.

“Pentru meciul de duminică, putem spune doar atât: Doamne ajută! După cum ne place să spunem, am câştigat miercuri prima manşă a finalei, acum avem manşa a doua. Dacă învingem duminică şi cu un anumit joc al rezultatelor, cred că avem şanse de 80% de a fi campioni ai judeţului”, a declarat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

“Consider că va fi un meci decisiv. Ozana este o echipă bună, iar jucătorii au moralul foarte bun, după victoria de miercuri. Noi vom merge la victorie, dar nu ne-ar strica nici un rezultat de egalitate. Ozana are jucători foarte buni şi un antrenor foarte bun, Dan Zavate. Dar şi noi formăm o echipă foarte bună, va fi şi Marius Onofraş alături de noi, astfel că avem suficiente atuuri”, a precizat Răzvan Gorea, reprezentantul formaţiei Bradu Borca.

Tot în runda de duminică, Speranţa Răuceşti îşi joacă ultima şansă de a rămâne în cărţile promovării, pe terenul Victoriei Horia. Un adversar, care nu i-a pus probleme în sezonul regulat, dar care i-a smuls un punct în play-off, chiar la Răuceşti.

“Cu Răuceşti este un meci de care pe care. Ca jucători, ca echipă în general, îi văd foarte buni, dar, în ultimul timp, trec printr-o pasă proastă. Noi avem moralul foarte bun, după egalul din tur, şi vom juca la victorie”, a declarat Bogdan Găucan, antrenor-jucător la Victoria Horia.

“Trebuie să câştigăm, pentru a ne menţine în cursă. Dacă nu învingem, vom ieşi din calculele promovării. Meciul tur, când am făcut 1-1, pe teren propriu, a fost un semnal de alarmă pentru noi şi sperăm ca duminică să fim mai concentraţi”, a precizat Gabriel Coşa, antrenorul Speranţei Răuceşti.

CLASAMENT

1BRADU BORCA32017328 (*)
2Ozana Târgu Neamţ32015227 (*)
3Speranţa Răuceşti31114426 (*)
4Victoria Horia30122915 (*)

(*) punctele au fost înjumătăţite la intrarea în play-off

(M. CONSTANTINESCU)