pietricica turism

Liga a IV-a programează astăzi, 5 iunie, cu începere de la ora 18:00, meciurile etapei a cincea a play-off-ului. Având în vedere situaţia actuală din clasament, este o rundă în care ar trebui să câştige 3 dintre cele 4 echipe aflate în competiţie, pentru a continua cursa pentru titlul judeţean. Un oarecare plus de atractivitate îl are partida Bradu Borca-Speranţa Răuceşti.

“Vom juca la victorie! Mai sunt două etape, în care trebuie să obţinem doar victorii, pentru a putea fructifica şansa matematică pe care o mai avem. Dacă reuşim, va fi clar o surpriză! Dacă nu, consider că am făcut tot ce depindea de noi şi vom vedea ce va fi din sezonul următor. Va fi un meci de care pe care. După părerea noastră însă, este foarte greu să ne învingă cineva la Borca”, a declarat Răzvan Gorea, reprezentantul echipei Bradu Borca.

“Vrem să câştigăm, pentru a putea să ne jucăm şansa până în ultima etapă. Noi am fi oarecum mai îndreptăţiţi să câştigăm, având în ultima etapă acasă cu Ozana, în timp ce ei ar depinde de rezultatul dintre noi şi Târgu Neamţ. Avem câteva absenţe importante, Şerban, Patriche, Boghian, Borcilă şi Smău, dar cred că a venit momentul să câştigăm şi noi un meci jucat miercurea. Indiferent ce se va întâmpla, important este că jucăm doar pe teren, aşa cum am procedat în întreg sezonul”, a precizat Gabriel Coşa, antrenorul Speranţei Răuceşti.

FOTO: Ozana Târgu Neamţ Facebook

În celălalt meci al rundei, Ozana Târgu Neamţ caută să obţină cele trei puncte, pe teren propriu, contra Victoriei Horia. O victorie ar aduce liderei liniştea necesară înaintea meciului de duminică, de la Răuceşti, care ar putea fi marea finală a acestui sezon.

CLASAMENT

1OZANA TÂRGU NEAMŢ43019230 (*)
2Speranţa Răuceşti42116429 (*)
3Bradu Borca42027728 (*)
4Victoria Horia401321115 (*)

(*) punctele au fost înjumătăţite la intrarea în play-off

(M. CONSTANTINESCU)